Ak ide o začínajúcu lásku, tieto znamenia vyžadujú jasné odpovede

Na začiatku bývajú vzťahy často nejasné, jedna emócia strieda druhú, po motýlikoch vzrušenia prichádza neistota. Ako bude vzťah pokračovať? Má nejakú budúcnosť? Nejdeme na veci prirýchlo?

30.05.2023 09:00
rande, láska, pár, zaľúbenci Foto:
Ako to s nami vyzerá?
debata

Nie všetci zaľúbenci potrebujú jasné odpovede, čakajú, ako sa veci vyvinú. Ale sú aj opačné prípady, ktoré neustále vyžadujú odpovede týkajúce sa čerstvého vzťahu. Zvlášť sa to týka týchto znamení…

Panna

Panny sú absolútni perfekcionisti. To platí aj pre ich milostný život. V hlave nosia jasnú predstavu o ideálnom vzťahu. Keď už svojho vyvoleného našli, chcú všetky svoje predstavy pretaviť do reality. A tak zisťujú… Ale táto túžba po dokonalom vzťahu a jasnom smerovaní znamená len to, že panny sú zvyčajne vo veciach lásky veľmi neisté. Preto plánujú svoj dokonalý svet. Na to, aby sa panna zbavila tejto neistoty, potrebuje neustále nejaké „dôkazy“ lásky. Aj v jej absolútnom rozpuku.

Kozorožec

Kozorožci sú mimoriadne ambiciózni a vždy chcú, aby sa všetko dialo k ich spokojnosti. V práci aj v láske, potrebujú sa utvrdzovať, že cesta, ktorou sa uberajú, je správna. A to platí dvojnásobne pre ich nový vzťah. Partnera sa neustále pýtajú, či je všetko v poriadku. Ak okamžite neprichádzajú očakávané odpovede, kozorožca ovládne panika. Myslia si, že niekde urobili chyby a začnú sa zamotávať do svojich úvah, ktoré nemusia mať s realitou nič spoločné.

Speváčka Jana Kirschner.
Herečka a podnikateľka Jana Nagyová.
+7Moderátorka Elena Vacvalová.

Blíženci

Blíženci sú v skutočnosti mimoriadne sebavedomí a presne vedia, čím sú výnimoční. Bohužiaľ, týka sa to všetkých oblastí okrem lásky. Vo vzťahoch sa blíženci rýchlo stávajú neistými a nevedia presne, ako sa správať, čo robiť. Najmä v prvej fáze spoznávania sa ich neustále prenasledujú obavy, či nepovedia či nespravia chybný krok, ktorý ich oberie o lásku. To z nich robí „uzlíčky nervov“ ktoré si stále pýtajú jasné dôkazy či odpovede týkajúce sa novej lásky.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...