Tieto znamenia si svoje myšlienky nechávajú pre seba, je pre nich ťažké ozvať sa

Vždy sú milí a priateľskí. Ale čo si naozaj myslia? Niektoré znamenia zverokruhu svoje myšlienky schovávajú výlučne pre seba, je pre ne náročné opísať ich slovami. To, čo si naozaj myslia, ostáva pre iných záhadou.

20.05.2023 13:00
žena, tajomstvo, mlčanie Foto:
Nie, svoje myšlienky s ostatnými nezdieľam.
debata

Ryby

Ryby sú veľmi citlivé znamenie zverokruhu a ich životným nastavením je harmónia. Preto je pre nich niekedy ťažké vyjsť so svojimi skutočnými pocitmi von, pretože sa obávajú nevôle či konfliktov. A tie im za to nestoja. Bohužiaľ to často vedie k tomu, že osoba, ktorá sa snaží s týmto znamením zblížiť, nevie, na čom je. Ryby často čosi predstierajú, schovávajú sa za úsmevy až zrazu… Bez varovania cúvnu zo vzťahu aj z priateľstva. Dôvody nevysvetľujú, alebo len veľmi povrchne.

rande, láska, pár, zaľúbenci Čítajte viac Tieto tri znamenia o lásku bojujú zo všetkých síl. Prekážky? Tie nepoznajú

Škorpión

Škorpióni majú často pocit, že musia byť silnejší, než si myslia. Ťažko ukazujú svoju slabosť a často nevedia, ako sa ozvať. Potom radšej všetko nechajú „bublať“ vo svojom vnútri, ich okolie verí, že je všetko v poriadku. Ale nemusí to byť pravda a škorpión sa zožiera a zožiera. Než by bol k druhým celkom otvorený či jasne pomenoval problémy, skôr ich odkladá, zatvára pred nimi oči, zožiera sa.

Emma Stone.
Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na...
+7Anne Hathaway.

Blíženci

Pre blížencov je niekedy ťažké jasne komunikovať svoje myšlienky a to je dôvod, prečo sa často ocitá v situáciách, v ktorých byť nechce. Platí to pre ich pracovný, ale aj súkromný život. Okolie má často dojem, že blíženec je veľmi rezervovaný a plachý. Naozaj chce len jedno – vyhnúť sa problémom a žiť v pokoji. Nie vždy mu to s takýmto prístupom vyjde, niekedy sa dostane do víru okolností len preto, že sa neozval.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu #tajnostkár

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....