O svoje tajomstvá sa delia len výnimočne! Tu sú znamenia, v ktorých čítať ako v otvorenej knihe nebudete

Sú ľudia, ktorí sú pre ostatných ako otvorená kniha. A potom sú celkom opačné prípady - ľudia, ktorí sú tajomní a o svoje pocity sa s ostatnými nedelia. Zvlášť sa to týka týchto troch znamení:

14.05.2023 13:00
krásna žena, krása, žiarivá pleť Foto:
O tajomstvá sa nedelíte?
debata

Rak

Pokiaľ ide o raka, každá osobná informácia z ich úst, bez ohľadu na to, aká je nepodstatná, je veľkým znakom dôvery. Rak sa totiž v skutočnosti otvára ostatným ľuďom s nesmiernou nedôverou. Strach z toho, že niekto ho zraní tým, že proti nemu vytiahne priveľmi osobnú informáciu, je totiž značný. Rak si svoje pocity a postrehy necháva pre seba, udržiava si určitý odstup od vonkajšieho sveta. Ak sa už rak rozhodne niekomu dôverovať, zároveň mu tým hovorí: ostaň v mojom živote.

Speváčka Martina Schindlerová počas večera aj...
Herečka Pamela Anderson na prehliadke Vivienne...
+7Helena Vondráčková podpisuje svoj nový album...

Blíženci

Stále dookola sa hovorí, že blíženci majú dve tváre. A pokiaľ ide o tajomstvá, táto charakteristika je pravdivá. Aj keď navonok blíženci radi zdôrazňujú, že sú pre ostatných ako otvorená kniha, pravda je iná. Tie najväčšie tajomstvá si ukrývajú hlboko vo svojom vnútri. Prezentujú sa ako extroverti, vyhľadávajú spoločnosť, ale o zblížení nemôže byť ani reči. Je to ich imidž, ktorý si budujú a na ktorom im záleží. Do svojich myšlienok a pocitov však púšťajú len pre nich výnimočných ľudí, s ktorými počítajú do budúcnosti.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Škorpión

Škorpión rád žije dva rôzne životy, nie je to žiaden problém. Toto znamenie verí, že pre ľudí sú príťažliví práve vďaka akejsi tajomnosti, ktorou sa zámerne obklopujú. Pričasto ukazujú veľmi rozdielnu tvár – jednu majú pripravenú pre cudzích ľudí, tú druhú ukazujú výlučne tým najbližším. Preto sa škorpión javí ako odmeraný či nedostupný, pre svoje okolie je často záhadou. Ak je však medzi „svojimi“, tajomstvá si nenecháva pre seba, dokáže sa podeliť aj uvoľniť, rozpráva otvorene o pocitoch, radostiach aj trápeniach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tajomstvá #znamenia zverokruhu

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...