Klebety na pracovisku? Áno! Tieto znamenia ich milujú

Niektorí ľudia si jednoducho nedokážu pomôcť - ak sa ponúka príležitosť na klebetenie, okamžite po nej skočia. Na pracovisku je ich pole pôsobnosti zvlášť veľké. Ktoré znamenia majú klebetenie v krvi?

03.05.2023 09:00
zvedavý kolega - klebety - vytárať o novom... Foto:
Ktoré znamenia majú klebetenie v krvi?
debata

Škorpión

Škorpióni sú ambiciózni, pracovití a majú pevnú vôľu. No majú aj inú povahovú črtu, ktorá nie je až taká chvályhodná – ohovárajú ako o život. Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu tak robia predovšetkým zo strategických dôvodov. Usilujú sa o moc a chcú stúpať po firemnom rebríčku vyššie a vyššie. Škorpión vyzvedá, pretáča pravdu, kombinuje a to všetko v snahe „potopiť“ možných súperov v honbe za kariérou.

Emma Stone.
Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na...
+7Anne Hathaway.

Panna

Panna jedným z najväčších klebetníkov medzi znameniami. A najradšej sa tejto činnosti oddáva v práci. Nielenže rada kritizuje a ohovára, ale má aj talent dostať zo svojho kolegu či kolegyne tie najosobnejšie veci, aj poriadne pikantné. Panny totiž dokážu na ľudí pôsobiť milo a dôveryhodne, zvlášť v okamihoch, kedy ide o získavanie „výbušných“ informácií.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Baran

Barani sú od prírody veľmi komunikatívni. Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu si jednoducho radi vymieňajú názory a postrehy so svojím okolím, nejde však vždy len o pozitívne postrehy. Barani sa nijako nebránia ohováranou kolegov, fascinujú ich najmä škandalózne príbehy, ktoré sa ľahko rozprávajú a rozširujú ďalej. Baran rád všetko vie. Klebetením si vytvára spojenectvá a cíti sa vo svojej skupinke výnimočne, pretože vždy vie čosi navyše.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...