Sexuálne aktivity, ktoré prinesú nielen potešenie, ale aj zbavia stresu

Sex je skvelý recept na ozdravenie tela, ako prameň potešenia, ale ukazuje sa, že je aj efektívnym nástrojom, ako sa zbaviť stresu a zrelaxovať telesne aj psychicky. Nie však každá poloha je na relax určená. Dnes sa môžete zoznámiť s aktivitami, ktoré sú doslova lepšie, ako meditácia.

16.05.2023 09:02
sex, bod G Foto:
Je či nie je?
debata

Sex v objatí

Každý vie, že úprimné objatie je príjemné a odbúrava stres. Preto by si muž mal sadnúť na posteľ a dať nohy mierne od seba. Žena naňho nasadne, objíme ho nohami v oblasti zadku a ruky mu dá okolo ramien. V tejto polohe vzniká veľmi tesný fyzický aj emočný kontakt a zároveň sa trie ako klitoris, tak penis. Aj keď sú všetky pohyby na žene, partner jej môže v pohyboch pomáhať tak, že dá ruky pod jej zadoček. Láskyplné objatie milujúcich sa partnerov uvoľňuje oxytocín a býva tak veľmi príjemným zdrojom dobrých pocitov a relaxácie.

Nežné šepkanie

Možno o tom neviete, ale pri strese túžite počuť chlácholivé slovíčka a cítiť ľudské teplo svojho náprotivku. To všetko vám dopraje pozícia, pri ktorej je nežné šepkanie viac ako dovolené. Žena sa položí na chrbát, roztiahne nohy a jednu pokrčí. Počká, až do nej partner vstúpi a následne sa obaja mierne naklonia na stranu. Voľné ruky slúžia na objímanie aj na pomoc v pohyboch. Hoci táto poloha patrí medzi tie menej náročné, hĺbka prieniku je väčšia a šepkať si môžete krásne vety. Milujete sa láskyplne a bez stresu.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Znamenia zverokruhu, ktoré vám dajú najdobrodružnejší sex

Poloha odzadu

Je živočíšna, vášnivá a pre mužov veľmi zmyselná, pretože si vďaka nej milenku doslova podmaňujú. Často sa pri nej zabúdajú a idú naplno, avšak to je práve pri odbúravaní stresu žiaduce. Koniec koncov, tešia aj ženy. Hlboké vniknutie dá zabudnúť na starosti a silný orgazmus odplaví všetky zlé myšlienky. Avšak táto poloha nie je len dynamická, ale sľubuje stimuláciu prednej strany pošvy, teda bodu G. To je potešenie, ktorému sa nedá odolať. Berte túto polohu ako dar prírody na zlé dni.

Bočné spojenie

Žena si ľahne na bok, muž za ňu. Ona pokrčí nohy, prehne sa v chrbte a vystrčí zadoček smerom k partnerovi. Už len táto pozícia je tak lákavá pre partnera, že v ňom prebudíte kus živočíšnosti. Milenec jednu ruku prestrčí pod vás, čím sa pohodlne dotkne dychtivých pŕs. Pozícia je veľmi intímna a uvoľňujúca, hĺbka prieniku stredná, dopad na psychiku maximálne pozitívny! Potešenie zvýši aj stimulácia bradaviek, pretože sa vďaka nej taktiež zvyšujú hladiny oxytocínu v tele. Úľava od stresu príde ruka v ruke s orgazmom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oddych #stres #neha #poloha odzadu #poloha z boku #sex v objatí

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...