5 dôvodov, prečo je sex počas jari zmyselnejší ako v zime. A prečo to využiť

Jar je obdobím sexuálneho prebúdzania, alebo reštartu. Celá príroda je naladená na vlnu sexu a človek nie je mimo jej rytmu. Sex na jar je zmyselnejší, vášnivejší a chceme ho viac. A nie je to len tak. Dokonca si v mnohom nemôžeme ani pomôcť, naše telo reaguje na podnety, ktoré nie sú tak úplne v našich rukách. Tak sa netreba brániť, ale užite si jarný sex naozaj naplno.

02.05.2023 06:28
sex, vzťah, intimity Foto:
Na jar je už dosť teplo na potešenie z nahoty.
debata

Viac nahoty

Čím viac odhalených tiel, tým viac šteklivých myšlienok. Počasie sa s nami ešte hrá, ale teplejšie dni stoja za to. Máte chuť vyzliekať sa, znova vidíte svoje nohy v celej kráse, ukazujete oveľa viac kože, takže sa ľahšie koketuje, cítite sa príťažlivejšia, čo páperová bunda a čižmy umožnia len veľmi ťažko. No a už sa dá milovať aj v aute a vonku bez toho, aby vám hrozili omrzliny. A to dáva túžbe grády.

Optimálna teplota

Medzi ďalšie nesporné výhody jari a jarného sexu patrí teplota „tak akurát“. Skrátka, milovanie je zmyselné ako v lete, avšak bez potu a nedobrovoľného saunovania pri tridsiatich stupňoch a vyššie. Čo viac si priať? Je to ideálne obdobie dopriať si sex naplno. Už je dosť teplo na potešenie z nahoty, ale stále nie tak teplo, aby ste sa pri vášnivejšom sexe spotili ako na bežiacom páse.

sex, dvojica, Čítajte aj Super tipy, ako si obohatiť ranný sex a užiť si ho naplno

Vaše telo je krajšie

Možno je to preto, že vaša pleť nie je tak suchá a šupinatá. Dochádza aj na výsledky novoročných predsavzatí týkajúcich sa chudnutia a tvarovania tela. Kto šiel do lepšej formy, má dobrý pocit z vlastného tela, čo sa odráža aj v posteli. Ak budete spokojnejšia sama so sebou, budete spokojnejšia aj so sexom.

Viac svetla a dlhšie dni

Ranné vstávanie je pre väčšinu ľudí nepríjemné, ale keď sa človek prebúdza za svetla, má lepšiu náladu, ktorá sa dá využiť na ranný sex. Kedy ste sa naposledy milovali takto skoro? V zime zrejme nie, ale ak vás zobudí štebot vtákov, nemusíte byť namrzená, ale pridať sa k ich spevom lásky. Napríklad vlastnými vzdychmi.

Erotická aromaterapia

Nepodceňujte vôňu jari. Všetko kvitne a krásne vonia! Navyše vône kvetov sa často využívajú ako afrodiziakum a teraz máte nimi presiaknuté celé prostredie. A prirodzene to na človeka aj účinkuje. Pokojne využite kvety doma na prevoňanie interiéru aj na navodenie romantickej a sexi atmosféry. Príjemné vône jednoducho spríjemňujú aj vaše intímne hry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #JAR #sex na pláži #aromaterapia #prebúdzanie #oteplenie #sex v aute #ranný sex #flirtovanie #denné svetlo

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...