Praktické rady na sex vo vode. Pripravte sa na vášnivejšie leto

Sex vo vode je jedna z najglorifikovanejších činnosti. Avšak dvojice, ktoré ho zakúsili zisťujú, že nie vždy je najkrajšie na snoch ich splnenie. Napriek tomu vďaka dobre mieneným radám môžete mať sex vo vode či pri vode vášnivejší ako kedykoľvek predtým. A viac si samotné láskanie užijete.

12.05.2023 11:52
sex, vzťah, intimity Foto:
Voda rozhodne nie je antikoncepcia.
debata

Voda nie je lubrikant

Na toto mnoho milencov zabúda a následne trpí problémami v intímnej oblasti. Voda vymyje prirodzené zvlhčenie pohlaví a prichádza k intenzívnemu treniu. Vo vlastnom záujme siahnite po lubrikačnom géle na silikónovej báze, pri ktorom budete mať istotu, že sa vo vode nerozpustí. „Akonáhle vagína nie je dostatočne vlhká, dochádza k zvýšenému treniu, ktoré môže viesť k vzniku vaginálnych mikrotrhlín. To je nepríjemné aj nebezpečné.

Pozor na choroby

Aj vo vode môžete dostať pohlavnú chorobu. No nie z vody. Avšak aj na prvý pohľad priezračná voda je domovom miniatúrnych baktérií. Preto by si všetky ženy mali uvedomiť, že počas sexu vo vode sa do močovej trubice môžu dostať práve nepríjemné baktérie, ktoré spôsobujú infekciu močových ciest. Ak už k sexu vo vode prišlo, potom si ihneď odskočte na toaletu. Jedine tak zvýšite šancu, že baktérie opustia vaše telo skôr, než spôsobia neplechu.

sex, erotika, poprsie Čítajte aj Najlepší sex si užijete, ak..

Pozor na tehotenstvo

Voda rozhodne nie je antikoncepcia. Vzhľadom na to, že pri milovaní vo vode nemožno z technického hľadiska použiť kondóm, je takýto styk vysoko rizikový z každej strany. Ak partner ejakuluje do vás, môže k tehotenstvu naozaj dôjsť. Zároveň je ale dôležité vyvrátiť mýtus, ktorý hovorí, že môžete otehotnieť vo chvíli, keď niekto cudzí ejakuloval do bazéna. To vám už dnes nikto neuverí.

Nie všade je povolený

Pozor na vysnívaný sex na pláži. Nie všade je dovolený a napríklad v moslimských krajinách vám za takéto hry hrozí nielen vysoká pokuta, ale dokonca aj väzenie. Preto pozor na to, kde sa oddáte láske.

Užite si ho bez obáv

Samotný sex vo vode je možný a aj príjemný. No omnoho lepšie ako na intímny kontakt je voda vhodnejšia na techniku predohry. Vaše telá sa kĺžu, sú nadľahčované a voňavé. Ak využijete vodné hry na vybudenie vzrušenia, tak následné intímne hry budú vášnivejšie a horúcejšie. Využite vodu teda ako vodič vašej vzájomnej iskry. Prichádzajúce vyššie teploty sú na to ideálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otehotnenie #predohra #pohlavné choroby #sex na pláži #lubrikačný gél #sex vo vode

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...