Naozaj podstatná vec, ktorá vás vo vzťahu udrží veľmi dlho

Humor, jemné podpichovanie, vtipné nadľahčenie zložitejších okamihov.

20.04.2023 10:00
smiech, rande, láska, vzťah, muž a žena Foto:
Smejete sa spolu často?
debata

Ak sú vo vašom vzťahu tieto veci prítomné, potom ste na dobrej ceste vydržať spolu naozaj dlhý čas. Vtipy, ktoré počujete na svoju adresu z úst partnera netreba brať nijako vážne. Je to prejav toho, že sa s vami cíti uvoľnene.

Štúdia Univerzity v Severnej Karolíne dokonca dokázala, že vzájomné škádlenie je pre šťastný vzťah kľúčové. Reč nie je, samozrejme, o zosmiešňovaní či zhadzovaní svojej polovičky pred inými ľuďmi. Aj doma, v intímnom prostredí, je potrebné poznať mieru. Ak ju však máte a žiadne urážanie sa nekoná, potom práve takéto časté škádlenie môže zabezpečiť to, že sa vám vo vzťahu bude naozaj dariť.

láska, problém, vzťah, rozchod Čítajte viac Najčastejšie dôvody rozchodu? Áno, aféra je stále číslo jeden

Ak slabé stránky beriete skôr s humorom a nerobíte z nich svetovú tragédiu, cíti z vás partner pochopenie. Vie, že si ho vážite a milujete takého, aký je. Malé podpichovania dokážu odľahčiť aj krízové situácie, pretože nimi vysielate partnerovi signál, že ste pripravená diskutovať. Humor je krok, ktorý dokáže v partnerských súbojoch prelomiť ľady a partnerov „preniesť“ cez najväčšiu krízu.

Mnoho prieskumov dokazuje, že humor je veľmi dôležitým faktorom pri výbere partnera. Až v dvadsiatich krajinách sveta sa pod hlavičkou spoločnosti YouGov uskutočnil prieskum, v ktorom mali respondenti zoradiť špecifiká ako zmysel pre humor, osobnosť, inteligencia, spoločné záujmy, vzhľad a finančné zabezpečenie podľa dôležitosti pri výbere partnera. Ako to dopadlo si prečítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #humor

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...