Kam na rande? Ak ste spolu len krátko, pomôže aj jeho znamenie. Kam to ťahá býka a kam raka?

Váš vzťah sa práve rozbieha a vy rozmýšľate, aké rande by ste mohli spoločne absolvovať? Nechajte sa inšpirovať znameniami zverokruhu. Kam to ťahá leva a kam škorpióna?

19.04.2023 09:00
hory, kopce, turistika, sneh, zima, dovolenka,... Foto:
Vyrážate za dobrodružstvom v prírode?
debata

Ryby

Ryby sú zasnené, romantické a tiež dosť kreatívne znamenie. Čo tak kurz varenia? Môžete lepšie spoznať jeden druhého na trocha odlišnej pôde. Je predsa známe, že láska ide cez žalúdok!

žiarlivosť, nevera, hádka, Čítajte viac 3 najžiarlivejšie znamenia zverokruhu! Ste medzi nimi?

Baran

Toto znamenie zverokruhu je poriadne akčné. Ideálne miesto na rande pre toto znamenie: lezecká stena, popoludnie v lanovom parku alebo vzrušujúci rafting.

Kozorožec

Kozorožci obľubujú spoločnosť, milujú zábavu a sú bezstarostní. Zabodujete, ak vyrazíte na nejakú netradičnú párty, maškarný ples alebo čosi podobné.

bozk, láska, dvojica, romantika, rande Čítajte viac Milujem ťa... Tieto znamenia vyslovia túto vetu vždy priskoro

Rak

Jeho živlom je voda. Poteší ho, ak strávite pár hodín túlaním sa po prírode a pokojnom posedením pri jazere či rieke.

Panna

Ide o veľmi opatrné znamenie, ktoré neznáša, ak sa veci dejú prirýchlo. Najlepšie je ísť na prvé rande na prechádzku, dať si zmrzlinu a poprechádzať sa mestom.

Vodnár

Ďalšie pomerne dobrodružné znamenie, navyše aj veľmi zvedavé. Urobte si spolu nezvyčajnú prehliadku mesta, objavte nové zákutia, alebo vyrazte na výlet niekam, kde netušíte, čo vás čaká.

láska, rozchod Čítajte viac Keď vo vzťahu nastanú malé komplikácie, tieto znamenia utekajú

Býk

Toto znamenie je pôžitkárske. Či už ide o luxusnú reštauráciu, hipsterské bistro alebo fľašu lahodného vína a malý piknik v parku – presne takéto rande býk ocení.

Modelka Gigi Hadid sa niekoľko týždňov...
Moderátorka Jana Hospodárová.
+7Herečka  Jiřina Bohdalová.

Strelec

Má rád prírodu – vyraziť na túru a potom pozorovať pri ohni hviezdy na nočnej oblohe. To znie ideálne, ak vyrážate na rande so strelcom.

Váhy

Váhy potrebujú harmóniu. Prvé rande by nemalo byť príliš vzrušujúce ani nijako „uletené“. Postačí klasika – kino, káva alebo pohár vína v príjemnom podniku.

Škorpión

Je odvážny, dobrodružný a rád skúša nové veci. Zábavný park neberie ako dobrodružstvo vhodné iba pre deti, rovnako rád by vyrazil napríklad do vodného parku.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Ja, ja, ja! Tieto znamenia dokážu každý rozhovor zvrtnúť na seba

Blíženci

Ideálne miesto na rande pre toto znamenie – výstava alebo návšteva múzea. Blíženec miluje kultúru, rád si obzerá krásne veci a cíti sa príjemne, ak o nich môže hovoriť.

Lev

Lev miluje zábavu, aj pomerne hlučnú. Ak vyrazíte na koncert či festival, lev toto gesto určite ocení. Hlavne, nech je veselo a nech je obklopený rovnako naladenou spoločnosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...