Super tipy, ktoré vám na jar osviežia intímny život

Jar je presne tou chvíľou, keď sa všetko prebúdza a do mnohých spální sa tak vráti chuť prežívať aj noci o niečo vášnivejšie a akčnejšie. Jar je príležitosťou, aby ste si spravili nielen veľké upratovanie v domácnosti, ale aj v milostnom živote. A prišli s novými a sviežejšími trendmi.

17.04.2023 06:00
muž, žena, láska, objatie, vzťah, intimita,... Foto:
Je skvelé mať rutinu, ktorá vám osvieži intímny život.
debata

Výlet do prírody

Jarné počasie zvyčajne znamená už aj teplejšie dni, hlavne ak ide o stráne v bezvetrí. Môžete vidieť kvitnúce stromy a kvety a vychutnávať si prebúdzanie prírody spoločné. Romantika, ktorá vás nenechá dlho chladným. Prineste si s sebou deku, obľúbené jedlo a nápoje a užite si romantické chvíle v prírode. A deku použijete nielen na sedenie.

Varenie spoločného jedla

Čerstvé jarné suroviny, to je aj radosť spoločne variť. Varenie je skvelou aktivitou, ktorá vám umožní stráviť niekoľko hodín spolu a užívať si tvorivé chvíle. Uvarte si jedlo, ktoré máte radi, a dokonca môžete spoločne aj nakupovať ingrediencie. Potom už len pokoj, mobil nechať na tichom režime a mimo dosahu, zažať sviečky a môžete sa sexuálne prebudiť.

Nové hry

Pokojne si zahrajte spoločenské hry pre dvoch, alebo môže ísť len o slovnú zábavu, napríklad v podobe hádaniek. Kto neuhádne, vyzlieka sa. Hra bude príjemná, zábavná a už vám nebude tak zima, pretože tak či tak skončíte obaja nahí. No pomalé vyzliekanie vie skutočne extrémne vzrušiť. A na jar to bude super osviežujúce.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Overené tipy, ako mať vo vzťahu viac sexu a súčasne ho posilniť

Vytvorte si jarný zvyk

Je skvelé mať rutinu, ktorá vám osvieži intímny život. Môže to byť napríklad maličkosť Výstup na blízky kopec. Alebo si napríklad spoločne dáte dokopy bicykle a vyrazíte za mesto. Vytvorte si nejakú spoločnú aktivitu, s ktorou odštartujete sezónu a navyše spoločný čas vás zblíži. Pokojne vyrazte aj na zber jarných byliniek. Dôležité je iba to, aby ste boli spolu a vzrušenie z jari sa dostaví.

Spoločné kúpele

Na Slovensku ich máme mnoho a je super ich využiť. Na jar všetko začína kvitnúť, ale teplo na bežné kúpanie ešte nie je. Plus si môžete dopriať saunu, alebo masáž a prežiť krásne jarné chvíle dokonca nahí, alebo polonahí. S jarným vzduchom v ovzduší budete omnoho rýchlejšie sexuálne naladení.

Spravte si predsavzatia

Nie je to síce nový rok, ale ide o skvelý čas začať odznova. Nie je to tak dávno, čo sme hádzali starý rok do zabudnutia a aj tak príroda začína aktivitu až na jar. Začnite s ňou. Spravte si plány, milostné predsavzatia, zaznačte si do kalendára, ako často a čo chcete spolu prežívať. Skvelý tip, ako sa k sebe správať inak a prežívať aj viac ľúbostných chvíľ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #vzťah #kúpele #zvyky #predsavzatie #spoločné aktivity #výlet #erotické hry #intímny život

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...