Tieto tri znamenia zverokruhu dokážu oslniť kohokoľvek a kdekoľvek. V čom je ich tajomná sila?

Sú ľudia, ktorí sa dokážu za každých okolností prezentovať vo výnimočnom svetle, čím očaria svoje okolie takmer stopercentne. V čom je ich sila? O ktorých znameniach je reč?

31.03.2023 09:00
mladá žena, študentka, zábavná flirtujúca foto Foto:
Ilustračné foto.
debata

Lev

O levovi je známe, že je rád stredobodom pozornosti. A použije akékoľvek prostriedky na to, aby to tak zostalo. Mnoho svojich príbehov často prikrášľuje a vždy sa stavia do toho najlepšieho svetla. Chce o sebe šíriť istý obraz. A najlepší spôsob, ako to docieliť, je rozprávať o sebe úžasné príbehy. Vďaka nim ho už predchádza istá povesť, oslniť je tak následne pre neho jednoduché.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Ja, ja, ja! Tieto znamenia dokážu každý rozhovor zvrtnúť na seba

Blíženci

Medzi oslňujúce znamenia patria aj blíženci. Ale na rozdiel od leva v tom nehrá rolu túžba po pozornosti, ale skôr ich dve tváre. Blíženci majú potreby, ktoré sú veľmi protichodné. Čo je však pre nich vždy obzvlášť dôležité, je potešiť iných ľudí. Často sa teda stáva, že blíženci ľuďom vedome ukazujú len istú časť samých seba, pretvarujú sa a ovládajú do takej miery, že celkom oklamú okolie. Tvár, ktorú predvádzajú, je oslňujúca a obdivuhodná, ale blížencov táto pretvárka stojí veľa síl.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Panna

Panna chce vždy robiť všetko správne, jej honba za dokonalosťou je jednoducho obrovská. Zájde dokonca tak ďaleko, že jej túžbou je zapáčiť sa všetkým. A preto sa toto znamenie zverokruhu veľmi často prispôsobuje svojmu prostrediu, celkom sa mu podvolí a správa sa tak, aby dokonale zapadla. Preto je vo všeobecnosti veľmi dobre prijímaná inými ľuďmi. Ale v skutočnosti nie je sama sebou, čo môže u nej vyvolávať nepríjemné pocity pri sebahodnotení, keď sa ocitá len sama so sebou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...