Čo chlapa v posteli presvedčí, že ste lepšia ako ostatné?

Sex ani vzťahy nie sú preteky o tom, kto je lepší. Avšak pozná to každá. Chce zatieniť nielen svoje okolie, ale aj potenciálne sokyne. Pritom si zaručiť, že ten jej bude mať oči len pre ňu. Pričom to nie je až tak zložité.

04.04.2023 06:00
vôňa, parfum, sex, náklonnosť, Foto:
Správna vôňa dokáže roztúžiť a roznežniť.
debata

Využite silu prírody

Hoci už niekoľko rokov zúri polemika o tom, koľko vlastne máme pohlaví, ak sa pozrieme na zákony prírody, muži ocenia, ak je žena pre nich ženskou. To znamená, že intimita v podobe jemnosti, zvodnosti, či zvádzania nie je len klišé. Ale niečo, čo partner rozhodne ocení. Buďte ženou, ktorá je ženskou. Avšak to nevylučuje že nemôžete byť občas dominou. No vždy zostaňte tým pohlavím, ku ktorému muž jednoducho prirodzene inklinuje. So všetkými jeho lákadlami.

Buďte hravá

Často sú to muži práve tí, ktorí prinášajú do postele inovácie. Poteší ich kladná reakcia zo strany ženy. No ak príde s nápadom na oživenie intímnych hier práve nežné pohlavie, uvedomia si, že sú s tou pravou ženou, ktorú rozhodne meniť nemienia. Je pre nich lákavé ak majú doma partnerku, ktorá zdieľa aktívne nadšenie pre intímne hry a inovácie.

láska, vzťah, rande, dvojica, rodina Čítajte aj 4 znaky, že váš vzťah je „prezretý“ a potrebuje oživenie

Nie sú len bežné

Randením by sa nemala končiť snaha zaujať. Len sa vrátite do minulosti, koľko času vám zabrala príprava na rande. A dnes už možno si nedáte ani mejkap, či partnerovu obľúbenú voňavku. Buďte pre vášho vyvoleného aj doma tou, ktorú môže obdivovať. Od nechtov až po oblečenie. Pretože inak je jasné, že bude škúliť kade tade. Keďže všade navôkol vidí dámy, ktoré chcú získať pozornosť, ale doma akoby ste o ňu nestáli. Ešte horšie je, ak sa „vyfintíte“ pre iných, ale tomu svojmu ukazujete len stále rovnakú tvár.

Hľadáte super nápady na spoločné chvíle

Reč je o spoločných aktivitách od športu po umenie. Môžete naozaj vykonávať čokoľvek a pritom sa aj milovať. Rýchlovkám pri športe aj v prírode určite praje aj teplejšie počasie, ktoré nás bude pár mesiacov sprevádzať. Buďte ženou, ktorá aktívne vyhľadáva príležitosť na sex. Partnera to poteší a pochopí, že to s ním máte skutočne rada. Užije si to a súčasne získa ocenenie za to, že vám vyhovuje. A to prakticky každého odradí od možných záletov.

Dáte najavo potešenie

Možno ste to netušili, ale mnoho mužov si podvedome vyberá partnerku podľa postavenia jej hlasu. Tón hlasu partnerky je pre mužov často vysoko vzrušujúci. Preto je tak dôležité dať pri milovaní najavo aj hlasový prejav. Pretože ak si vás vybral, je viac ako pravdepodobné, že mu vyhovuje aj stavba vašich hlasiviek. A preto je pre neho váš vzdych, či šepkanie, prípadne aj používanie istých slov a fráz neskutočne vzrušujúce. Nezanedbávajte túto intímnu kulisu. Zo sexu sa vami bude nadšený.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zvádzanie #príťažlivosť #spoločné aktivity #úprava nechtov #erotické hry #make-up #vôňa partnera #erotické fantázie #sexuálne novinky

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...