Nudné rande? Ešte ho môžete zachrániť, pomôžu tieto tri otázky

Nie každé rande je úžasné a vzrušujúce, občas jednoducho reč stojí. Nie je to žiadna tragédia, debatu sa pokúste rozprúdiť týmito troma otázkami.

24.03.2023 09:00
rande, posedenie Foto:
Tak ako rozprúdiť debatu na rande?
debata (2)

Otázka o obľúbenom filme

Zdá sa vám, že ste jeden druhému sympatickí, ale reč sa nehýbe. V tomto prípade môže otázka o obľúbenom filme urobiť zázraky – pretože bez ohľadu na to, čo váš partner odpovie, viete sa od toho „odpichnúť“ ďalej. Vôbec nevadí, ak jeho obľúbený film vôbec nepoznáte, aspoň ho môžete požiadať, nech vám opíše dej… A konverzácia aspoň nestojí. Okamžite je tu šanca, že sa nabudúce vyberiete na nejaký film, ktorý vás môže osloviť oboch.

bozk, láska, dvojica, romantika, rande Čítajte viac Milujem ťa... Tieto znamenia vyslovia túto vetu vždy priskoro

Čo by si robil, keby si nemal žiadne finančné limity

Posuňte konverzáciu do oblasti: „čo by si robil, keby“. Neobmedzené finančné možnosti sú príjemným „uletením“ od reality, navyše týmto spôsobom môžete jeden pred druhým odkryť svoje sny a túžby. Otázka dáva možnosť nahliadnuť aj do osobnosti človeka viac, ako by sa mohlo zdať. Lákajú ho luxusné veci, exotické diaľky, zmysluplné projekty na záchranu sveta…? Reč sa môže zvrtnúť na čokoľvek.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Ja, ja, ja! Tieto znamenia dokážu každý rozhovor zvrtnúť na seba

Máš niečo, čo ťa vie totálne nadchnúť?

Ak naozaj chcete potencionálneho partnera lepšie spoznať alebo zistiť, či sa k sebe naozaj hodíte, môžete sa spýtať: „Je niečo, čo ťa dokáže nadchnúť?“ To znamená, že dotyčnú osobu požiadate, aby sa nad otázkou skutočne zamyslela, aby sa zamyslela nad sebou, nad svojimi vášňami, záujmami… Následne už môžete ponúknuť aj svoje vášne a hľadať medzi nimi prepojenie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #rozhovor

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...