Polohy vhodné na prvé milovanie. A vtedy, ak chcete, aby bolo ako prvé

Prvý sex má bezpochyby zvláštne čaro. Pre niekoho je spojený s istou dávkou nervozity a očakávania, ale vždy je aj plný dobrodružstva, zážitku, spoznávania niečoho nového. Prvý sex je jednoducho nezabudnuteľný. No je vhodné, ak si ho vylepšíte správnymi polohami. Vďaka nim si potom pocit z prvého sexu môžete osviežiť aj po rokoch vzťahu.

19.03.2023 06:00
milenec, sex, vzťah Foto:
Misionárska poloha je voľbou číslo jedna a je správnou voľbou.
debata

Stavte na klasiku

Misionárska poloha je voľbou číslo jedna a je správnou voľbou. Je to najpoužívanejšia sexuálna poloha na celom svete. Na druhej strane je to poloha, v ktorej toho veľa nemožno pokaziť a je veľmi intímna. Avšak pri nej málo žien dosiahne adekvátne vyvrcholenie. Tu je vhodné dať si pod zadoček malý vankúšik. No a práve touto malou zmenou potom môžete aj po pár rokoch prežiť pocity, ako keď to bolo prvý raz. Vhodné je si to pripomenúť a rovnaká poloha vám vyplaví spomienky aj vzrušenie.

Poloha zozadu

Je to poloha, ktorú majú radi obe pohlavia. Spája v sebe istú mieru živočíšnosti a naturizmu. Na prvé milovanie je určite vhodné, keďže ten prvý raz nie je vždy na vysnívanej bielej plachte vo veľkej posteli. Často je to kdesi na miestach, ktoré nie sú práve ideálne. Ale poloha odzadu to vylepší. Zároveň sa vďaka tejto polohe môžete vrátiť na miesto, kde to bolo prvý raz a vždy si užiť spomienky aj sex ako kedysi. Hoci už budete vyzretejší.

muž, žena, láska, sex, spánok, posteľ, láska, vzťah, intimita Čítajte aj 5 tipov, ako oživiť milostnú iskru a opäť si užívať sex naplno

Pokojne choďte hore

Nie je nič nezvyčajné, ak si aj pri prvom sexe vysadnete na partnera. Je to poloha, v ktorej budete šéfkou a vy si určíte, kam bude smerovať sexuálna aktivita. Zároveň ide o jednu z plôch, v ktorej ženy najčastejšie dosahujú vyvrcholenie. Výsledok je potom ten, že ani pri prvom milovaní nemusíte mať v očiach sklamaný výraz. Navyše si takto vždy môžete pripomenúť, aké to bolo tie prvé razy, na vrchole zamilovanosti.

Prekvapte ho sedením

Nie je to úplne jazdecká poloha, ale prináša porovnateľnú rozkoš. Pokojne obkročte partnera pri tom, ako sa napríklad spolu rozprávate pri sledovaní televízie. Je to aj poloha, do ktorej vhupnete celkom ľahko z bežnej predohry, kedy ešte nie je jasné, či príde k splynutiu dvoch tiel, alebo to ešte odložíte. Stačí si sadnúť na partnera a potom už len stiahnuť nohavice a odtiahnuť nohavičky pod šatami. Navyše ak to spravíte nielen na začiatku, ale napríklad aj po rokoch, verte, že partner bude z tejto iniciatívy potešený ako keď to prišlo prvý raz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #misionárska poloha #vzrušenie #prvý sex #jazdecká poloha #poloha odzadu

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....