Ako zviesť partnera v dlhodobom vzťahu?

Zvádzanie je príjemné, atraktívne a iskrivé. No roky spolužitia môžu túto oslavu sexuality mierne utlmiť. Preto je dobré mať pár ťahov na zvádzanie, ktoré fungujú bez ohľadu na váš vek, alebo vek manželstva.

03.04.2023 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Či chcete alebo nie, nahota patrí aj do dlhodobého vzťahu.
debata

Skúste ho vyzvať na hranie

Ak vnesiete do sexu prvky hravosti, tak sa môžete tešiť, že zvodnosť, atraktivita a záujem prídu v tesnom závese. Hru však nemyslíme spoločenskú, či nebodaj kartovú, ale hru vašich tiel. Jedným z dobrých prístupov je, že sa partnerovi zveríte do jeho opatery. Pokojne môžete byť nahá, alebo v erotickej bielizni. Dáte mu čas a priestor, aby vás láskal, obdivoval, rozmaznával. Po chvíli uvidíte, ako ho dokáže vzrušiť, ak si môže cestu vzrušením s vami voliť sám a vy mu to všetko odobríte vzdychom a úsmevom.

Vyrazte von

Aj sex si žiada inovácie. Ak to nemajú byť zmeny na strane aktérov, tak je minimálne potrebné zmeniť prostredie. Ak sa začnete spoločne pozerať na svet okolo vás optikou vášne, zistíte kde všade by bolo možné mať sex. A zatiaľ ste ho tam nemali. Začnite s niečím menej náročným, ako je napríklad kabínka v obchode, byt vašich priateľov, alebo zákutie v parku. No a potom môžete pokračovať aj odvážnejším smerom napríklad v podobe dopravných prostriedkov, alebo aj pláže. Dokonca platí, že muža najviac vzruší, že na neho budete mať chuť nielen po tme a za zatiahnutými závesmi.

láska, vzťah, rande, dvojica, rodina Čítajte aj 4 znaky, že váš vzťah je „prezretý“ a potrebuje oživenie

Dajte mu vôňu

Dobrý parfum je pre muža hotové afrodiziakum. Navoňali ste sa už niekedy do postele? Alebo na gauč do obývačky, keď k nemu pristupujete s hriešnymi myšlienkami? Zrejme nie, ale ak by ste to skúsili, pochopíte čaro vône. Ak mužovi zavoniate, bude z vás veľmi rýchlo vzrušení. Dokonca niektorí tvrdia, že najviac nevier sa odohrá na pracovisku práve preto, že mnohých mužov zvedie práve vôňa ženy. Využitie toto poznanie aj doma, nielen mimo neho.

Taktiky nahoty

Či chcete alebo nie, nahota patrí aj do dlhodobého vzťahu. A to aj v prípade, ak máte pocit, že ste sa videli už dostatočne. Nebojte sa prísť do obývačky len v tango nohavičkách. Nechajte partnera, aby vám po zobudení v posteli obdivoval odhalený rozkrok. Nemusíte sa hneď zakrývať. Doprajte partnerovi pohľad na vaše telo a nemusíte robiť prakticky nič. Reč tela ho zvedie sama. Najhoršie je, ak máte stále tendenciu sa pred partnerom skrývať. Vtedy dosť rýchlo môže klesnúť jeho vzrušenie aj záujem o hry intimity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #nevera #vôňa #vzťah po rokoch #erotika #zvádzanie #afrodiziakum #hravosť #vzrušenie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...