Znamenia, ktoré neustále zožiera pocit, že im čosi ujde! Nikdy nemajú pokoj

Chcete byť všade, ste neustále v pozore, pretože si myslíte, že vám čosi ujde. Tento nepokoj je typické pre niektoré znamenia zverokruhu, tu sú. Nedokážu si nič poriadne užiť bez toho, aby sa obávali, o čo môžu prísť.

01.03.2023 11:00
stres, vystresovaná žena Foto:
Rýchlo, nech mi niečo neujde...
debata

Baran

Baran si vie nádherné chvíle užívať, miluje ich, ale… Keď leží na krásnej pláži alebo sa spúšťa dolu zasneženým svahom, už má v hlave čosi ďalšie. Ako si užiť ešte viac, nájsť čosi výnimočnejšie…? Stres, ktorý si tým spôsobuje, zasahuje aj jeho okolie. Vychutnať si v pokoji dlhšie obdobie bez ďalšieho zbytočného plánovania či naháňania sa za ďalšími zážitkami baran jednoducho nedokáže.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Lev

Lev miluje spoločnosť okolo seba. Preto sa cíti výnimočne dobre vtedy, ak je obklopený ľuďmi. Ak sa stretne len s jedným človekom, s ktorým je dlhšie na jednom mieste, okamžite začne pociťovať nepokoj a ťahá ho to inam – niekam, kde sa toho deje viac, kde je živšie a kde sa môže zabávať s viacerými ľuďmi. Levovi neustále ktosi píše, zvoní mu telefón, sleduje sociálne siete – v jeho mysli je nonstop zapnutý program, ktorý mu šepká – nesmieš nič zmeškať, o nič prísť.

žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Čítajte viac Ja, ja, ja! Tieto znamenia dokážu každý rozhovor zvrtnúť na seba

Škorpión

Pokojne sedieť, nič nerobiť a užívať si krásnu prítomnosť? To pre škorpióna nie je ničím zaujímavým, dokonca skôr neželaným. Príležitostí, ktoré by mu mohli počas jeho oddychu či inej činnosti ujsť je veľmi veľa… Tento pocit dostáva škorpióna často do stresových situácií, pretože sa neustále ponáhľa z miesta na miesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...