Vylepšite si bozkávanie. Toto muži skutočne milujú

Bozk nemusí byť len bežné spojenie pier. Jasné, je základom, východiskovým bodom, doslova prameňom každého vzrušenia. No ak sa chopíte správnej bozkávacej techniky, dokážete partnera prekvapiť ústami priam dokonale. Zážitok prežijete obaja priam euforický.

03.03.2023 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Máloktoré dvojice sa pri bozkoch smejú. A to je chyba.
debata

Z pier ku krku a ešte ďalej

Presne tadiaľto vedie milostná trajektória vášne a túžby. Ak chcete, aby partnera veľmi rýchlo pošteklilo niže pása, vyberte sa na prieskum jeho tela perami práve týmto smerom. Z dolnej pery skĺznete po krku, ktorému sa môžete povenovať aj zubami, až ku ušnému lalôčiku. Nielenže pôjde o skvelý a vzrušujúci zážitok pre vášho partnera, ale prevezmete iniciatívu do vlastných rúk. Teda vlastne pier a z tohto pohľadu to bude pre partnera skutočne veľmi príjemný moment.

Bradavky

Aj tie mužské sú citlivé a ich stimulácia vie navodiť veľmi silné vzrušenie. Pritom sa im málo žien naozaj s nehou venuje. Skúste to perami, jazykom aj jemne zúbkami. Bozky na hrudník sú prejavom silnej náklonnosti. Bez slov vyjadrujete partnerovi obdiv za mužnosť, čo podvedome vníma a tento pocit ho vzrušuje. Pritom aj zapojíte do hry bradavky, bude zažívať veľmi silné pocity, vďaka ktorým bude jeho erekcia ako skalný masív.

orálny sex, spermie, ejakulát Čítajte aj 5 spôsobov, ako spraviť polohu 69 lepšou, než kedykoľvek predtým

Hravé bozky

Máloktoré dvojice sa pri bozkoch smejú. A to je chyba. Pretože smiech je nielen korením života, ale súčasne prináša radosť aj do intímnych chvíľ. Dávajte si hravé bozky. S jemným uhryznutím, ujdením, rôznymi dotykmi… Hrajte sa s perami navzájom ako mačka s myšou. Bude to zábava, ktorá vás rozosmeje a podporí samotné vzrušenie, predĺži predohru a spraví z milostného zážitku skutočne príjemné chvíle.

Ochutnávacie bozky

Majú ich rady obe pohlavia. Sú to bozky po tele, ktorými akoby ste objavovali partnera. V skutočnosti rozdávate bozky na rôzne nervové zakončenia. Rôznou intenzitou, na rôznych miestach prináša jemné dráždenie rôzne pocity, ale žiadne nebudú nepríjemné. Môžete si užívať nový rozmer bozkov a vnímať partnerove reakcie. Je to príjemná „spoločenská“ hra, ktorá vás oboch nielen vzruší, ale pri pravidelnom hraní aj veľmi zblíži.

Bozky na penis

Nie je to orálny sex. Je to bozkávanie jeho penisu. Muž nepovie nie. Je to veľmi stimulujúce. Je to ako stupňovanie vášne. Muž bude priam stonať nedočkavosťou, aby ste jeho úd vzali do pusy, ale vy ho ešte budete zasypávať bozkami. Skúste to. Bude maximálne navnadený, vzrušený a bude sa mu páčiť, ako sa s ním hráte. Pretože hravé a jemné ženy sú presne to, čo muž v posteli môže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #radosť #bozky #krk #hrudník #bozkávanie #bradavky #pery #smiech #zmyselné pery #sexuálna atraktivita #erotické predstavy

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...