Tieto znamenia zverokruhu sa môžu vždy spoľahnúť na svoj šiesty zmysel! Ste medzi nimi?

Niektorí ľudia sú obdarovaní obzvlášť silnou intuíciou, ktorá im dokáže pomôcť v kľúčových okamihoch. Na šiesty zmysel sa môžu spoľahnúť tieto znamenia zverokruhu.

22.02.2023 11:00
žena, úsmev, pohoda, dovolenka Foto:
Tak čo, ste obdarovaná šiestym zmyslom?
debata

Baran

Baran je mimoriadne citlivý a preto sa dokáže bez problémov vcítiť do druhých ľudí. Aj najmenšia zmena mimiky či farby hlasu dokáže barana upozorniť na pocity človeka oproti, cíti, keď niečo nie je v poriadku. Často dokonca môže baran cítiť akési vnútorné vibrácie, ktoré sa uňho spúšťajú v zvlášť príjemných, či naopak, pri nepríjemných situáciách. Ak toto znamenie zverokruhu vysloví smerom k vám dôrazné varovanie, rozhodne by ste mali počúvať, pretože je obdarované šiestym zmyslom.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

Blíženci

Toto znamenie zverokruhu vníma svoje okolie veľmi intenzívne a dokáže sa zamerať na skutočné detaily. To je dôvod, prečo je schopný blíženec vycítiť isté veci skôr, než ktokoľvek iný – to v očiach iných z neho robí akéhosi „vizionára“. Pokiaľ ide o šiesty zmysel, blížencovi vyhovuje, že okolie vníma jeho dar. Pre väčšinu ľudí zvyčajne nájde uspokojivé vysvetlenie, vynáša prognózy, ktoré sa často naplnia.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Škorpión

Škorpióni sú nesmierne citliví, mnohí z nich majú schopnosť vidieť priamo do vnútra iných ľudí. Takže vedia pomenovať veci, ktoré niektorí jednotlivci sami o sebe ani len netušia. Zatiaľ, čo sa človek stále snaží nájsť vysvetlenie nejakej udalosti, toto znamenie zverokruhu už zvyčajne presne vie, čo sa deje. Oklamať škorpióna je preto nesmierne náročné, je lepšie hovoriť mu veci na rovinu a priznať farbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...