5 tipov, ako oživiť milostnú iskru a opäť si užívať sex naplno

Vytratí sa. Je to jediná istota, ktorú možno povedať o vášni a sexe. Pretože skôr či neskôr intímna prax každej dvojice prejde do rutiny. Preto je žiaduce, aby ste ju z času na čas pár jednoduchými tipmi osviežili a opäť z nej rozdúchali plameň, ktorý vám aj susedia budú závidieť.

26.02.2023 07:55
muž, žena, láska, sex, spánok, posteľ, láska,... Foto:
Čím viac príjemnej intimity budete zdieľať počas bežného dňa, o to roztúženejší budete po zotmení.
debata

Telo na telo

Vyskúšajte sa len tak spolu pritúliť pod perinou. Iba tak spolu ležať. V klbku, schúlení, alebo vedľa seba. Ešte intímnejšie je, ak sa pri tom dokážete zriecť pyžama a nočnej košele. Spojenie nahej pokožky dvoch ľudí začne intenzívne vyplavovať oxytocín a vy začnete po sebe opäť túžiť. Začnete sa vnímať inak ako len spolubývajúci. Obnovíte puto lásky a túžby a to len tým, že budete pri sebe často ležať nahí.

Ochutnávanie

Je to skvelá metóda na oživenie sexuálnej dravosti. Ak budete nahí, tak po túlení prejdite na ochutnávanie. S partnerom sa bozkávajte po tele, prechádzajte si jazykmi po pokožke. Je to veľmi príjemné. Po prvé si tým neverbálne skladáte úctu, obdiv a náklonnosť. A prežívate nové pocity, objavujete nové erotogénne zóny. Jednoducho skúmate neobjavené a to sa v posteli vždy počíta.

láska, vzťah, muž a žena, partneri Čítajte aj 5 nenápadných znakov, že si ruinujete fungujúci vzťah

Nahý pohľad do očí

Nahota je mocnou pomocníčkou sexuálneho iskrenia a preto ju treba maximálne využívať. Skúste si večerné nahé meditácie. Možno len päť minút. Sadnúť si nahí oproti sebe a pozerať si vzájomne do očí. Potichu, vnímať krásu partnera, jeho dych, spojenie. Uvidíte, že naozaj stačí pár minút, ktoré ak chcete si vždy nájdete a váš vzťah a sexuálny život sa začne zlepšovať. Dokonca často z pohľadu prejdete aj do milovania. A o to predsa aj tak trochu ide, či nie?

Pravidelné nahé objatia

Pozor, tu sa nemyslí, že pri objatí sa máte vždy vyzliecť. Stačí sa objať a zájsť si rukou pod tričko. Alebo sa objať ráno po zobudení v sprche, prejsť partnerovi po nahom zadku a nechať sa tiež pohladiť. Čím viac príjemnej intimity budete zdieľať počas bežného dňa, o to roztúženejší budete po zotmení.

Dotyky mimo predohry

Ak máte overené dotyky predohry, ktoré viete, že partnera vzrušia, tak ich premiestnite aj do bežnej komunikácie. Čo tak si dať vášnivý bozk pri sledovaní televízie? Alebo mu pri stole pomasírovať intímne partie. Prípadne hryzenie do krku, hladkanie erotogénnych zón. Skúste si niektoré prvky predohry preniesť do bežného spolužitia. Nebudete mať pocit, že už ste len ako spolubývajúci a súčasne váš vzťah nadobudne opäť rozmer erotickej iskrivosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nahota #vášeň #dotyky #predohra #zlepšenie intimity #objatie #erotogénne zóny #hladkanie #pohľad do očí

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...