Nová poloha, špeciálna večera, sexi zážitok. Ako si vylepšiť Valentína?

Sviatok lásky by sa nemal obísť bez pozornosti, romantiky aj iskrivej erotiky. Oslava partnerstva si to priam pýta.

08.02.2023 08:00
láska, pár, párik, rande, ruky, vzťah Foto:
Zabudnite na to, že tie najúžasnejšie veci sa dajú kúpiť v obchode. Práve naopak. Je potrebné ich urobiť zo srdca.
debata

Lenže ako partnera prekvapiť, aby si nepovedal, že to je zasa o tom bežnom klišé? Vyskúšajte pár našich tipov a uvidíte, že sa do oslavy Valentína zamilujete.

Ukážte sa v inom svetle

Nevšímavosť, bežná denná rutina, ochladenie vzťahov. Na to sa najčastejšie sťažujú dlhodobo spolužijúce páry. Akoby už z očí opadli ružové okuliare a toho druhého prestávate vidieť v oslnivom svetle. Valentín je práve tým časom, aby ste oživili vzájomnú iskru. Niekedy na to stačí iba trochu snahy ukázať zo seba to najlepšie. Namaľovať sa, upraviť, snažiť sa jeden druhému opäť páčiť a zvodná bielizeň je už potom len ako darček, ktorý spoločne rozbalíte. Spravte zo seba znova niekoho, do koho je radosť sa zamilovať, tak ako ste si dávali záležať, keď ste chodili na rande. Skúste to na Valentína. Lepšia voľba, ako čokoláda.

NEPOUZ, Paríž, Francúzsko Eiffelova veža Čítajte viac Prekvapte svoju lásku Valentínom v Európe či na Slovensku. Na koľko vyjde last minute romantika?

Intímna úprava po novom

Zmena je život a aj ten intímny bude zaujímavejší, ak partnera prekvapíte nielen zovňajškom, ale aj tým, že si spravíte novú úpravu intímnej zóny. Skvelá vec, ktorá poteší a môže byť aj super zábavou a vzájomnou hrou. Ak si úpravu necháte napríklad na spoločné chvíle po valentínskej večeri, bude to super zážitok.

Jedna nová poloha

Každá dvojica strieda obvykle tri až päť milostných pozícií. Čo tak si dať na Valentína niečo nové? Milostných polôh je také množstvo, že ani najväčší milovník ich nemá možnosť vyskúšať počas života všetky. A preto je skvelé dať si takúto horúcu inšpiráciu práve počas valentínskej noci. Určite to spríjemní večer vám obom.

Iná večera

Romantická večera sa nemusí podávať len z taniera. Pripravte si sladký dezert, ktorý si dáte na telo. Šľahačka, ananás, ovocie, všetko pekne poukladať po tele, naaranžovať na partnera a potom vychutnávať. Rovnako aj vy ponúknite niečo dobré priamo z vašej pokožky. Takéto ochutnávanie je nielen sladké, ale aj poriadne horúce, pikantné a zábavné.

VAL-niekto TO rad Čítajte viac Láska ide cez žalúdok: Pripravte svojej láske dokonalé valentínske raňajky

Darujte si zážitok

Zabudnite na to, že tie najúžasnejšie veci sa dajú kúpiť v obchode. Práve naopak. Je potrebné ich urobiť zo srdca. Preto si darujte s partnerom vyvolávač spomienok. Môže to byť výlet na miesto vášho prvého rande, prejdite sa po trase vašej prvej prechádzky, prípadne si vytvorte koláž fotiek tých najkrajších momentov. Možno sa oplatí aj niečo si napísať, vyrobiť, nakresliť.

Možností, ako osláviť to, že ste spolu a môžete si dať kúsok vzájomnosti, je mnoho. A uvidíte, že prestanete vnímať Valentín ako klišé, ale ako cestu oživiť to, na čo v bežnom živote už občas zabúdate.

Iskrivú lásku.

TIP NA VALENTÍNSKY DARČEK: Zlatý prsteň s Diamantom

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Valentín

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....