Znamenia, ktorým v posteli záleží hlavne na partnerovi

Každá žena vie, že spokojnosť so sexuálnym životom vo vzťahu nezávisí len od genetickej výbavy jej partnera. Je to hlavne o mentálnom nastavení, ako k partnerke pristupuje. Isté znamenia zverokruhu majú zapísané v krvi, že v intímnej oblasti je pre nich hlavné uspokojenie polovičky. No a samozrejme, že to sú tí najlepší milenci.

06.02.2023 00:00
sex, vzťah, intimity, milovanie Foto:
Kto ma v posteli rybu, vie, že pre partnera spraví čokoľvek.
debata

Škorpión

Je to nielen najvášnivejšie znamenie zverokruhu, ale aj to, s ktorým budete v posteli zaručene spokojná. Nielen preto, že ak nájde tú pravú, bude jej verný až za hrob. Ale aj preto, že je to znamenie, ktoré sami vzrušuje, ak je jeho polovička vzrušená. No a čím viac sa jej venuje a jej telu prináša intenzívnejšiu slasť, o to je sám viac vzrušený.

Rak

Je rodinne založený, to znamená, že ani v sexe to nie je typ, ktorý hľadá predovšetkým vlastné uspokojenie. Naopak, je pre neho dôležité, aby partnerka nikdy neostala pred finále a on sa spokojne bude usmievať. Taký sex je pre neho neuspokojivý. Preto sa bude snažiť maximálne vám vyhovieť. Dokonca často svoje chute a túžby dokáže odložiť až za tie, ktoré spravia dobre najprv vám.

sex Čítajte aj Znamenia zverokruhu, ktoré milujú dlhý sex. A dlho vydržia

Vodnár

Znamenie plné invencie, iskrivosti a záľuby v zmyslových rozkošiach. Pre vodnára je však veľmi atraktívne vnímať, ako jeho partnerka prežíva vzrušenie. Ako sa mu chveje v náručí, čo všetko s ňou dokáže urobiť. Vodnár je výskumník a objaviteľ. Rád bude skúmať telo partnerky a objavovať, čo vám robí najlepšie a tomu sa prirodzene náležite povenuje. Vodnár je preto priam dokonalý milenec, s ktorým sa nikdy nebudete nudiť. A keby sa už zdalo, že vám ide na dvere zaklopať rutina, on určite vymyslí niečo nové.

Ryby

Veľmi senzitívne a emocionálne znamenie, čo sa prenáša nielen do života, ale aj do spálne. Kto ma v posteli rybu, vie, že pre partnera spraví čokoľvek. Často vie čítať medzi riadkami a želania často stačí len naznačiť a už sa ich ženie zrealizovať. Toto znamenie skutočne myslí na blaho partnera v prvom rade a až následne spolu s ním aj na svoje vyvrcholenie. Taký partner je v spálni naozaj poklad.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #vášeň #znamenie škorpión #znamenie vodnár #znamenie ryby #vzrušenie #zlepšenie intimity #znamenie rak #vzájomné uspokojenie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...