5 spôsobov, ako spraviť polohu 69 lepšou, než kedykoľvek predtým

Poloha 69 je nielen najznámejšou, ale podľa mnohých aj najpreceňovanejšou. To však tvrdia len tí, ktorí zjavne neodomkli jej plný potenciál. Pretože ak využijete možnosti, ktoré vám poloha ponúka, budete nadšení a pozícia sa stane pravidelnou súčasťou vášho intímneho života.

09.02.2023 14:00
orálny sex, spermie, ejakulát Foto:
Prehĺtať či radšej nie?
debata

Zapojte ruky

Poloha 69 je síce primárne o vzájomnom orálnom sexe, ale sexuologička Carol Queen nabáda oboch partnerov na využitie rúk. Pretože na dosah prstov máte celú plejádu erotogénnych zón partnera. A preto sa im môžete skutočne impozantne povenovať. Pričom ruky pridajú ďalšie dráždenie nervových zakončení a krásne budú vrstviť celkové potešenie.

Skúste sexi oblečenie

Nemusíte ostať len nahí. V súčasnom svete máte mnoho možností, ako sa obliecť aj k orálnemu sexu. Špeciálne nohavičky, ktoré netreba dávať dole. Svoje spravia aj pančuchy, alebo napríklad podprsenka so zaujímavým tvarom, či spôsobom odhaľovania. Aj poloha 69 môže byť príjemný vizuálny zážitok.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Chcete mu to dobre spraviť ústami? Tu je nový neopozeraný manuál

Zapojte konečník

Poteší to vás, ako aj partnera. Masáž môže byť prstami, alebo pokojne si môžete pomôcť aj jazykom. Konečník ženy je nesmierne citlivý a za tým mužovým sa skrýva aj prostata, ktorej dráždenie naozaj ocení. Skúste si pomôcť masážnymi technikami a pozícii vdýchnete rozkošníckejší rozmer, ako len ten orálny.

Vyskúšajte hojdačku

Umožní vám prežiť polohu úplne inak. Jemne húpavý pohyb prinesie do vašej spálne vzrušenie. A sexuálne hojdačky nemusíte používať len na klasický sex. S trochou snahy ju využijete aj pri polohe 69 a budete si ju skutočne pochvaľovať. Pretože práve jemnosť pohybu rozvibruje vaše telá v úplne inej frekvencii.

Ochutený lubrikant

Možno ste sami prišli na to, že príliš dlhý alebo intenzívny orálny sex sa môže z krásnych pocitov rýchlo prehupnúť k tým bolestivým. Preto si môžete polohu obohatiť o chutné lubrikanty, ktoré sú dnes k dispozícii v rôznych príchutiach a obohatia vám hru aj zmysly. Navyše si aj pochutíte. Preto je vhodné skúsiť aj takéto vylepšenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orálny sex #spodné prádlo #konečník #intímna masáž #erotogénne zóny #lubrikačný gél

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....