Ja, ja, ja! Tieto znamenia dokážu každý rozhovor zvrtnúť na seba

Sú ľudia, ktorí majú schopnosť akýkoľvek rozhovor upriamiť výlučne na seba. Pre okolie je to častokrát vyčerpávajúce a frustrujúce. Zvlášť často sa to darí týmto znameniam zverokruh. Prečo?

27.01.2023 13:00
žena, egoista, víťaz, úspech, úsmev, Foto:
Ja, ja, ja... A potom všetci ostatní.
debata

Býk

Občas si jednoducho musíme pred niekým „vyliať“ srdce. Bohužiaľ, býk nie je tým správnym človekom. Namiesto toho, aby počúval a poradil, jeho myseľ má tendenciu odbiehať už po prvých vetách inam…kam? Predsa k vlastným náročným chvíľam, ťažkým okamihom. Vo svojom vnútri býk najradšej dookola komentuje svoje zážitky, v ktorých sa mu stalo presne to isté, ak nie horšie. V dôsledku toho sa človek v blízkosti býka cíti nepočutý a je viac nešťastný, než bol na začiatku.

Modelka Gigi Hadid sa niekoľko týždňov...
Moderátorka Jana Hospodárová.
+7Herečka  Jiřina Bohdalová.

Lev

Pre leva je tiež extrémne ťažké nesmerovať automaticky rozhovor na seba. Vždy však presviedčajú samých seba aj okolie, že sa chcú len podeliť o svoje skúsenosti a tým môžu človeku pomôcť. Ale väčšinou sa to vypomstí. Pretože, akonáhle ste s levom vo väčšej skupine, všetci počúvajú len jeho, vie si to zariadiť svojim pútavým rozprávaním. Aj to má však svoje hranice a pre takéto správanie je lev často v skupine označovaný za arogantného a sebestredného.

Tanečnica Ivana Surovcová bola...
Herečka Anna Kadeřávková na českej premiére...
+7Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s...

Blíženec

Hoci blíženec dokáže krátky čas počúvať, po dvoch-troch prázdnych frázach sa nevie dočkať, kedy konečne poučí okolie o svojom pohľade na vec. Na jednej strane to môže byť preto, že sa rýchlo začne nudiť počúvaním iných, na druhej strane preto, že blíženec je rodený zabávač, ktorý sa málokedy udrží na uzde, aby sa nepredvádzal. Musí predsa dať svetu vedieť, aké veľké veci už zažil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...