Tieto 3 typy párov s najväčšou pravdepodobnosťou zostanú spolu celý život. Ste medzi nimi?

Žiarlivé či skôr pragmatické? Ktoré páry to spoločne vydržia ťahať dlhé roky a prečo? Tu sú páry, ktorým sa to zrejme podarí.

17.01.2023 09:00
láska, vzťah, pár, šťastie Foto:
Zaľúbení navždy?
debata

Vyhýbavé páry

Tieto typy párov sa vyhýbajú hádkam a konfliktom, priam bytostne ich neznášajú. Vo všeobecnosti sú títo ľudia menej emocionálni a viac pragmatickí. Pre okolie sa často takéto dvojice javia ako vrcholne neromantické, ale oni to vnímajú inak. Ich spolužitie je pred vonkajším svetom „zamknuté“ a to robí partnerov jeden pre druhého predvídateľnými. Práve táto skutočnosť im dodáva istotu a ich vzťah je preto veľmi stabilný.

bozk, párik, rande, zaľúbenci Čítajte viac Single? Len to nie! Tieto znamenia sa vrhajú zo vzťahu do vzťahu

Vďačné páry

Páry tohto typu najradšej trávia každú voľnú chvíľu spolu a to bez toho, aby si liezli na nervy. Sú k sebe navzájom nesmierne ohľaduplní a chápu svoje pocity aj potreby. Tieto páry spoznáte na prvý pohľad podľa toho, že o sebe hovoria vždy vo veľmi pozitívnom duchu.

Impulzívne páry

Vzťahy tohto typu sa vonkajšiemu svetu nezdajú príliš stabilné, skôr okolie čaká, že každú chvíľu musí ich vzťah „prasknúť“. Dvojica často kolíše medzi hlbokou láskou a hlučnými hádkami plnými osočovania. Pri týchto impulzívnych zamilovaných ľuďoch však platí – ako rýchlo hádka vzplanie, tak rýchlo pominie a dvojica je na chvíľu spokojná a šialene zamilovaná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...