Znamenia zverokruhu, pre ktoré je sex na prvom mieste vzťahu

Sex je prirodzenou súčasťou každého spolužitia. Pre niekoho je však dôležitejší, ako pre iného. Ak túžite po iskrivom vzťahu, potom sa už pri randení ohliadnite po znameniach, pre ktoré je dobrý sex ak nie alfou a omegou partnerstva, tak aspoň jedným z jeho základných pilierov.

23.01.2023 10:51
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak si želáte niekedy menej spánku a viac milovania, škorpión bude pre vás mužom číslom jedna.
debata

Škorpión

Znamenie, ktoré je známe hlavne svojou vášňou. Aj ten, kto sa absolútne nezaoberá astrológiou už vie, že vášeň je poznávacím znamením škorpióna. No a s tým samozrejme súvisí aj jej naplnenie v posteli. Preto ak si želáte niekedy menej spánku a viac milovania, škorpión bude pre vás mužom číslom jedna.

Vodnár

Posteľ je pre neho miesto, kde by sa mala odohrávať významná kapitola vzťahu. A pokiaľ tomu tak nie je, je to znamenie, ktoré je veľmi náchylné na neveru. Bez sexu nebude a preto sa často stáva, že ak jeho citlivá duša ostane vo vzťahu s nedostatočným sexuálnym uspokojením, telo hľadá naplnenie inde. Vodnár zbožňuje pôžitky a tie v posteli predsa nič nestoja a sú maximálne príjemné. A pozor, vodnárovi nezáleží len na frekvencii, ale aj na hravosti a nadšení. Preto ak nenájde partnerku s rovnakým zanietením jeho záujem o sex sa obráti inam.

sex Čítajte aj Znamenia zverokruhu, ktoré milujú dlhý sex. A dlho vydržia

Rak

Hovorí sa o jeho naviazaní na partnera a rodinný život. Avšak tu je potrebné podčiarknuť, že pod kvalitný rodinný život sa samozrejme podpisuje aj kvalitný milostný život. Pretože rodina by mala plniť všetky svoje funkcie a to vrátane tých sexuálnych. Rak je preto skutočne založený na vzťahy, ale na tie fungujúce. No samozrejme dlho nevydrží bez milostných hier. Pretože sex pre neho nie je len telesná záležitosť, ale aj aktivita, do ktorej dáva lásku, nehu, náklonnosť samého seba a považuje to za nesmierne dôležité vo vzťahu.

Baran

Pri tomto znamení netreba mať žiadne pochybnosti, že sex by pre neho bol až na druhom mieste. Je to znamenie veľmi aktívne v posteli a súčasne čo sa týka sexu značne netrpezlivé. Preto ak nie sú splnené jeho sexuálne očakávania, neuspokojí sa veľmi s odkladaním partnerských povinnosti. Ak sex pre neho nie je dostatočne intenzívny, pokojne sa aj vzal vzťahu, akoby mal po zvyšok života počúvať výhovorky. Je to znamenie, ktoré je však veľmi dobrým milencom, takže ak vzťah nehlodajú problémy nie je potrebné sa sexu vyhýbať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #znamenie škorpión #znamenie vodnár #znamenie baran #znamenie rak #sexuálna aktivita

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...