Užite si krajší sex. Stačí ak túto časť tela zapojíte viac

Ak sex nebudete vnímať len ako spojenie pohlavných orgánov, ale splývanie tiel, dá vám viac pôžitku, žážitkov aj rozkoše. Jednou z príliš opomínaných častí tela pri sexe sú ženské nohy. Dá sa totiž s nimi omnoho viac, ako ich len dať od seba. A to pre potešenie oboch.

13.01.2023 12:00
sex, intimity, erotika Foto:
Nechajte partnera, aby vám nohy bozkával, hladkal, vyhral sa s nimi.
debata

Masáž nohami

Pre muža asi niet lepšej masáže jeho penisu, ako je tá nohami. Môžete použiť olej, lubrikant, alebo napríklad aj silonky. Nohami dokážete partnerovi masírovať penis intenzívne, dokonca z nich vytvoriť prostredie podobné vagíne. Nehovoriac o tom, že ženské nohy sú pre mnoho mužov doslova fetišom a ak ich zapojíte do intímnych hier, nejednému tak naplníte jeho tajný sen.

Láskanie vnútorných stehien

Nohy pri sexe nepoužívajte len vy, ale nasmerujte k nim aj partnera. Obvykle ak dá žena nohy od seba, partner smeruje priamo na ohanbie. Trochu mu predĺžte cestu. Nechajte ho, aby sa vyhral s vašimi vnútornými stehnami. Hladkanie, trenie, bozkávanie, intímna masáž. Skúste. Je to jedna z najerotogén­nejších zón na ženskom tele, ktoré muž obvykle len tak prebehne. Skúste mu naznačiť, aby sa vám tu venoval viac a vy si užívajte nové vzrušenie a rozkoše.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Najväčšie mužské erotické tajomstvá. Čo vám chlapi v posteli nechcú povedať?

Pevné objatie

Je skvelé ak partnera viete pri milovaní pevne zovrieť stehnami. Ide to vo viacerých polohách. Od misionára až po jazdeckú polohu. Jednoducho partnera intenzívnejšie objímte aj svojimi nohami. Doslova ho nimi môžete obkrúžiť. Uvidíte, že takto bude vaše spojenie omnoho intímnejšie. Vy zapojíte viac nervových zakončení a samotné spojenie sa prehĺbi. Z toho budete ťažiť viac potešenia obaja.

Nohy ako fetiš

Pokojne svoje nohy použite v tomto zmyselnom rozmere. Nechajte partnera, aby vám ich bozkával, hladkal, vyhral sa s nimi. Ich mágiu môžete aj zvýrazniť napríklad topánkami s vysokým podpätkom, alebo odeté do samodržiek, či podväzkov. Nakoniec z tejto formy fetišu budete aj tak čerpať rozkoš obaja.

Nohy v rôznych pozíciách

Nenechávajte nohy len tak ležať na posteli. Naopak. Pokojne meňte ich polohu v rôznych sexuálnych polohách. Zistíte, že je to úplne iný rozmer, ak ohnete kolená, alebo ich zdvihnete, opriete o partnera, prípadne len jednu položíte a druhú dáte partnerovi. Stačí trochu snahy a nohy zapojíte do hry prakticky v každej pozícii. Pritom stačí aj malá zmena a akoby ste objavili úplne novú polohu. Takže určite experimentujte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #fetiš #erotická masáž #stehná #krásne nohy #sexuálna fantázia #ženské nohy

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....