Super nápady, ako „zviesť“ partnera v dlhodobom vzťahu

Už nie ste spolu pár mesiacov, ale doslova roky, či desiatky rokov. Poznáte sa dokonale a chcete spolu ostať. Netúžite po bokovke ani zmene vo vzťahu. No predsa by ste chceli, aby to medzi vami pozitívne zaiskrilo. Tak ako kedysi. Stačí trochu zvodnosti, ktorá by rokmi nemala končiť, ale naberať na významne.

28.12.2022 13:16
flirt, vášeň, zvádzanie Foto:
Zvádzanie z oboch strán je niečo skvelé, rajcovné, úžasné a žiadané.
debata

Oprášte iskru mladosti

Zvádzanie z oboch strán je niečo skvelé, rajcovné, úžasné a žiadané. Presne to robí zo začiatku vzťahu to najkrajšie obdobie. A potom to akosi vyprchá a len málo dvojiciam napadne zvádzať sa niektorý večer doma len tak namiesto televízie. A to je chyba. Ak začleníte pravidelné zvádzanie do vášho harmonogramu, vzťah nebude chradnúť a intímna iskra vyzrievať ako kvalitné víno.

Zvodné oblečenie

Pekné oblečenie v domácnosti vám pomôže získať plusové body za záujem zo strany polovičky. Tepláky od múky sú super na nedeľné pečenie, ale večer to môže byť už úplne iná kapitola vzťahu. Nedovoľte, aby tie najkrajšie kúsky z vášho šatníka na vás videl partner iba keď idete spolu na ulicu, či do spoločnosti. Erotické oblečenie či pančuchy sú tiež skvelá vec na vzájomné roziskrenie.

sex, erotika, poprsie Čítajte aj Najlepší sex si užijete, ak..

Láskyplné dotyky

Dotýkajte sa. Len tak počas dňa. Dotknite sa navzájom, pohladkajte po zadku, po intímnej oblasti, alebo len tak po ruke, po hrudi, dajte si pusu. Zvádzajte sa letmým dotykom. Každý príjemný kontakt je akousi bankou lásky, ktorú spoločne plníte a večer z nej môžete vybrať vášeň a rozkoš. Každým dotykom totiž prejavujete záujem o toho druhého, čo je nezanedbateľná súčasť zvádzania.

Prekvapenie na uvoľnenie

Uvoľnite sa spolu. Nájdite si film, alebo činnosť, ktorá viete, že tomu druhému spraví radosť. Je to ako dvoriť partnerovi presne tak ako kedysi. Keď ste ho chceli prekvapeniami zvádzať a venovali ste tomu dostatok času a občas aj financií. Na tieto „zvodné“ aktivity nerezignujte ani po rokoch.

Ukážte sa v lepšom svetle

Toto je naozaj veľmi atraktívne a zvodné. A robil to každý, keď sa počas dní randenia uchádzal o priazeň toho druhého. Avšak väčšina ľudí na to rezignovala, keď sa ich spolužitie stalo oficiálnym. Nikdy však nezaškodí ukázať sa ako kedysi pred druhým v tom najlepšom svetle. Najmä ak už na sebe vzájomne objavujete aj chyby. Je to veľmi príjemné aj zvodné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #milovanie #vzťah po rokoch #dotyky #erotika #zvádzanie #dlhodobý vzťah #flirtovanie #erotické fantázie

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...