Sexuálne sny mužov a žien sa značne rozchádzajú! Po čom túžia muži a po čom ženy?

Sex s neznámou ženou či krásna romantika s partnerom?

14.12.2022 11:00
nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň,... Foto:
Aké sú mužské predstavy o sexe?
debata

Či už žijete vo vzťahu alebo ste aktuálne single, sexuálne fantázie sa vám nevyhýbajú – má ich naozaj každý. Čo všetko túžite prežiť v sexe a s kým? Často si svoje predstavy a túžby nechávame pre seba len v rovine sladkých, vášnivých predstáv. O čom najčastejšie snívajú muži a o čom ženy? Na to sa v prieskume pýtal britský obchod so sexuálnymi pomôckami – „Lovehoney“.

Podľa spomínanej stránky sa sny mužov točia okolo sexu s neznámou ženou, mimo vzťahu. V mužskom rebríčku sexuálnych snov sa vysoko umiestnili aj fantázie o orálnom sexe.

Väčšina žien na druhej strane uviedla, že snívajú o dlhom romantickom sexe so svojím partnerom. Po romantike u žien nasledujú sny o vášnivom sexe, tretie miesto obsadil sen a drsnom sexe, pri ktorom sa vzdávajú kontroly.

Romantický sex si pýta viac času. S tým však môže byť problém. Americká štúdia z roku 2020 sa pokúšala nájsť odpoveď na otázku: „Ako dlho trvá váš sex“. Pre účely výskumu Univerzity v Kentucky oslovili 14 400 mužov a žien, takých, čo boli single, ale aj zadaných. Tí dostali otázky týkajúce sa ich sexuálneho života. Jednou z nich bola aj tá, koľko minút trvá ich sex. V priemere je to 10 minút – znela najčastejšia odpoveď. Podľa vedcov však ide o skreslené vnímanie času počas milovania – hoci sa nám zdá, že náš sex trvá asi 10 minút, v skutočnosti je to len 3 až 5 minút, ako uvádzala štúdia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sny #vzrušenie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...