Najväčšie mužské erotické tajomstvá. Čo vám chlapi v posteli nechcú povedať?

Muži sú považovaní za pohlavie, pre ktoré sú slzy hanbou. Nechcú priznať slabosti a často ani svoje nasjkrytejšie túžby. Avšak mnohí skrývajú naozaj pikantné želania, na ktoré je dobré sa zamerať, pretože tak možno trafíte klinec po hlavičke aj bez slov. A partner bude mať pocit, že mu v posteli čítate myšlienky a budte pre neho naozaj dokonalou milenkou. Alebo ho aspoň lepšie pochopíte.

18.12.2022 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muži sa naďalej boja priznať, že ich láka byť pod ženou.
debata (1)

Chcú byť „neviniatkom“

Ženy to otvorene priznali a zamilovali sa do sado – maso praktík. Ich coming out prišiel so ságou Päťdesiat odtieňov sivej. No muži sa boja priznať naďalej, že ich láka byť pod ženou. A to nielen v jazdeckej polohe, ale aj v rámci submisívnych a dominantných hier. Ak ho občas vezmete ako malého žiačika a vyskúša si postavenie v ktorom vám poslúži, bude sexuálne spokojný, aj keď vám to okamžite nevyzvoní, že po tom túži.

Túžia po „konkubíne“

Nie každý v živote skúsi sex za peniaze, ale žiadny vám nepovie, že ho niečo také vždy lákalo. Byť so skutočnou kňažnou lásky, ktorá sa na nič nepýta, neprotirečí, vyhovie mužovi tak ako sa patrí, je veľé lákadlo. Pritom netreba tak veľa. Stačí trochu erotickej bielizne, zahodiť škrupule a prebudiť v sebe istý stupeň sexuálnej otvorenosti a môže aj na domácej pôde muž dosnívať svoj sen o žene, ktorú nikdy nebolí hlava.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Sex v spodnej bielizni. Takto vám obohatí milostný život

Hanbia sa nebyť pripravení

Erekcia je vec nevyspytateľná. Občas sa objaví keď ju netreba a niekedy nepríde na zavolanie okamžite. No a mnoho mužov zápasí práve s pocitom, ako sa správať, keď ešte nie je pripravený a vy už ste. Nikdy vám to nepovie, ale ak vidíte, že jeho pýcha ide trochu pozadu, dajte mu len čas. Prehnaná snaha o stimuláciu môže pôsobiť skôr kontraproduktívne. Dajte mu priestor, čas vás láskať, uvoľniť sa. Nepovie vám to, ale keď potrebuje naštartovať, je rád ak vezme on do rúk opraty.

Fingujú orgazmus

Aj to sa stáva. Najmä v prípade, že partnerka chce dieťa a oni sa ešte necítia na otcovstvo. Rovnako občas nafingujú orgazmus aj vtedy, ak pochopia, že ich zrádza erekcia a vy ešte ani zďaleka nemáte našliapnuté k orgazmu. Vtedy je pre nich prijateľnejšie zahrať predčasné vyvrcholenie, ako priznať sklamanie z vlastného tela. No a niekedy vám chcú spraviť radosť. Hlavne napríklad po alkohole muži majú problém dosiahnuť vyvrcholenie a tak to jednoducho zahrajú.

Nemajú chuť na sex vždy

To sa len tak traduje, že muži majú chuť na sex omnoho častejšie ako ženy. Nie je to však vždy pravda. No reči okolo sexu muži vždy radi šíria, sexom sa bavia, ale keď má prísť na lámanie chleba, často „stiahnu chvost“. Nie vždy im jednoducho pracuje libido ako by chceli a občas skutočne nemajú mnoho chuti na divoké ródeo. Priznať sa to však hanbia. Ak preto vidíte, že partner pri návrhoch príliš nereaguje, až tak netlačte na pílu. Bude to pre neho, pre vás aj pre vzťah lepšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #libido #erekcia #orgazmus #sado-maso #predstieranie #dominancia #chuť na sex #poruchy erekcie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...