Rýchlovka inak. Takto si ju zamiluje každý

Nemáte mnoho času, ale chceli by ste si užiť poriadne pikantné dobrodružstvo. Lenže rýchlovka to nie je iba sex, počas ktorého sa vás partner bez prípravy zmocní, rýchlo sa uspokojí a vy zostanete s pocitom, že, zasa veci nedokončil ako mal. Nie, rýchlovka môže vyzerať aj úplne inak.

11.12.2022 08:24
milenka, milenecký sex Foto:
Chopte sa oprát a ukážte mu, že aj žena vie prísť k orgazmu skutočne rýchlo.
debata

Vášeň na prvom mieste

Na to, aby bola rýchlovka sexy a vaše telo rýchlo pripravené, potrebujete booster vášne. Tým, môže byť napríklad fetišistický stimul. Čo vás na partnerovi vzrušuje. Oblek, sexi boxerky, alebo obtiahnuté tričko, špecifická vôňa? Povedzte mu to. Rovnako aj pre muža bude možno stimulom, ak mu ukážete nové nohavičky, pančuchy, korzet. Stačí niekedy iskra a plameň sa rozhorí veľmi rýchlo. No rýchlovka v prípade, že máte na sebe obaja tepláky sa kreše len veľmi ťažko.

Inšpirujte sa okolím

Niekedy nie je zlé si pozrieť aj erotický a poriadne explicitný film. Prečo je to dobré? Pretože tieto filmy aj tak nikto nepozerá do konca. Takže nemusíte mať výčitky, ak by vám ušiel dej. Vzrušuje vás niektorá sexuálna praktika? Tak si ju pustite. Obvykle stačí pár minút a pohľad na dvoch (prípadne viacerých) súložiacich ľudí vás rýchlo nabudí a vy si užijete rýchlovku aj s orgazmami.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Sex v spodnej bielizni. Takto vám obohatí milostný život

Buďte prudší

Rýchlovka si vyžaduje drajv. Preto je fajn, ak na partnera vysadnete a jednoducho si urobíte „dobre“. Mnoho žien totiž spraví chybu, že nechá rýchlovku na polovičku. Nemusí byť on vždy ten, kto určuje rytmus a priebeh. Práve naopak. Chopte sa oprát a ukážte mu, že aj žena vie prísť k orgazmu skutočne rýchlo. Ak je to na nej. Veď sama viete ako krátko vám to trvá, ak sa posnažíte sama. Takže to je presne ten čas ktorý si vyžaduje aj dobrá rýchlovka.

Stupňujte napätie

Reč je prirodzene o tom erotickom. Pretože dusná atmosféra sexu nepraje. Aj keď talianske typy manželstiev vedia prejsť od hádky priamo k sexu, lepšou rýchlovkou je, ak svoju iskru kultivujete dlhodobo. Napríklad na diaľku, pomocou správ, fotiek, erotických slov. Alebo napríklad aj v kine, počas večera, na oslave, alebo párty. Niekde, kde sa na seba nemôžete otvorene vrhnúť, ale vysielate erotické signály. Potom budete tak vzrušené, že len čo zavriete za sebou dvere, pokojne aj toalety, prežijete vášnivý sex za pár minúť. Ale hlboko uspokojivý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #napätie #rýchlovka #orgazmus #vzrušenie #vzrušujúce oblečenie #sexuálna inšpirácia

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...