Znamenia, ktoré majú sklon mať divoký sexuálny život. Dokážete s nimi držať krok?

Majú od prírody dané, že budú v oblasti sexu tými, kto prekročí každé tabu. Za zatvorenými dverami si doprajú všehochuť intímnych praktík. Sú znameniami, ktoré sa nepozastavia ani nad vecami, ktoré iní považujú už za „príliš“. Oni idú do toho. Nie je preto ľahké s nimi držať krok, ale ak chcete experimentovať, sú dokonalé.

09.12.2022 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Sex je pre toto znamenie prirodzený ako dýchanie.
debata

Baran

Znamenie, s ktorým si skutočne užijete dobrý a vášnivý sex. Je u nich na prvom mieste v medziľudských činnostiach. Baran nemá problém vyhľadávať vzťahy aj len kvôli sexuálnemu dobrodružstvu. Povedia prakticky áno akejkoľvek výzve, ktorá im bude robiť dobre. Samozrejme neprekročia hranice zákona, ale riadia sa tým, že čo nie je zakázané, je dovolené.

Škorpión

Toto znamenie je jednoznačne sexuálne najintenzívnejšie, ale veľmi rado experimentuje. Málokto o škorpiónovi vie, že hoci je sexuálne vysoko založeným znamením, ak nájde lásku a stabilného partnera, nevyhľadáva avantúry. Skôr chce všetko pekné zažiť v trvalom vzťahu. Občas to však pre jeho polovičku môže znamenať, prekročiť v sexe aj bežnú zónu komfortu.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Znamenia, ktoré uprednostnia sex pred vzťahom. Pozor na ne

Býk

Sex je pre toto znamenie prirodzený ako dýchanie. Bez sexu pre nich nebude žiadne partnerstvo dobré. Ak nebude mať pravidelný prísun intimity, tak si to pokojne a s čistým svedomím bude kompenzovať inde. Pokojne skúsi čokoľvek. Nepovie nie ničomu, práve naopak, nikdy nepochopí, ako môže niekto odmietať sexuálne praktiky, ktoré nikdy neskúsil. Jeho polovičky to s ním majú občas ťažké. Na druhej strane toľké nadšenie pre sex z nich robí aj skvelých a vytrvalých milencov.

Vodnár

Znamenie, ktoré je ako stvorené pre experimenty, dobrodružstvá a výzvy. Ako v živote, tak aj v posteli. Ak zamierite na swingers párty, do prostredia, kde sa žije skupinovým sexom, či rôznorodými netradičnými sexuálnymi praktikami, s veľkou pravdepodobnosťou bude v miestnosti najviac vodnárov. Toto znamenie dokáže vnímať sex aj mimo lásky, len ako čisté experimentovanie s potešením a rozkošou. Preto ak máte chuť prekročiť sexuálny stereotyp, chyťte vodnára za ruku a on vás zaručene vyvedie z rutiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie škorpión #znamenie vodnár #sexuálna energia #znamenie baran #znamenie býk #sexuálna inšpirácia #sexuálna kreativita

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...