Najlepší sex si užijete, ak..

Sex už dávno prestal byť len pragmatickou činnosťou na rozširovanie potomstva. No a od tej chvíle sme sa začali venovať vylepšovaniu pôžitku, ktorý nám sex dokáže sprostredkovať. Niekedy rozhodujú detaily a z milovania vyťažíte úplne nové a lepšie pocity.

05.12.2022 06:00
sex, erotika, poprsie Foto:
Muži aj ženy majú bradavky veľmi citlivé.
debata

Bradavky na bradavky

Parádna inovácia, ktorú mnoho párov podceňuje. Ale muži aj ženy majú bradavky veľmi citlivé. A ich spojenie prináša zaujímavé chvíle. Či už v rámci predohry, alebo pri milostných polohách, občas je fajn, ak si budete dráždiť bradavky bradavkami. Telo na telo. Oboch vás to bude vzrušovať a prinesie to ďalší rozmer mnohým polohám aj celkovému milovaniu.

Ruky pri miešku

Nech sa milujete v akejkoľvek polohe, prakticky v ktorejkoľvek máte možnosť partnera chytiť za miešok a jemne mu ho masírovať. Je to cesta, ako mu spraviť sex rozkošnejším, nehovoriac o tom, ak sa odvážite jemne mu zatlačiť aj na prostatu. Prináša to viac potešenia pre muža, no ak patríte k ženám, ktoré vzruší, ak je vzrušený partner, tak budete mať sex omnoho krajší.

Užívajte si vzájomný obdiv

Na toto mnoho párov zabúda, no je to podstatný prvok na vylepšenie milostného aktu. Obdiv urobí každému dobre. Len tak ležať a nechať partnera, aby vám prechádzal po pokožke, bozkával telo, dotýkal sa a obdivoval vás, to je presne tá ingrediencia, ktorá naplní milovanie iskrou aj po rokoch. Pretože človeka najviac dokáže vzrušiť, ak ho partner obdivuje. A stále viac, čim dlhšie budete spolu. Keď už toho očarenia nebude až tak veľa. Obdiv preto dokonale zlepší váš sexuálny drajv.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Polohy, ktoré zvýšia vášeň v posteli

Viac pracujte s rukami

Intímne spojenie sa nemusí sústreďovať len na to, aby ste rukami boli strnulí. Naopak, rozpohybujte to. Spravte z milovania tanec, do ktorého obaja zapojíte ruky. A nielen na hladkanie. Rukami sa môžete pritlačiť k posteli a znehybniť, alebo jemne chytiť pod krkom, či poriadne pritlačiť, ako to máte radi. Ruky použite na to, aby ste k sebe neboli pri sexe len nežní. Potom uvidíte tú iskru v posteli.

Skúste pikantnejšie techniky

Už dávno uplynula doba, keď sa za ten najlepší sex považoval najjemnejší. Opak je pravdou. Tak ako potrebuje chutné jedlo minimálne porciu čili, tak je na mieste, aby aj partnerský sex trochu „zabolel“. Vôbec sa toho nebojte. Práve naopak. Ak nemáte odvahu, pomôžte si napríklad erotickými hračkami. Ideálne sú napríklad análny kolíček, vibrátor, prípadne povrázky, jemné svorky. Posuňte hranice nehy do červenej zóny a otvoríte nový rozmer sexuality.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prostata #bradavky #vzrušenie #intímna masáž #erotické hračky #erotické predstavy #dotýkanie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...