Polohy, ktoré zvýšia vášeň v posteli

Chcete viac vášne, živočíšnosti a divokejších zážitkov? Možno nie je nutné vždy meniť partnera, stačí si vybrať tie správne sexuálne polohy, ktoré sú priam stvorené, aby bežnú partnerskú rutinu premenili na poriadne horúce chvíle. Vyskúšajte ich aj u vás doma. A nielen doma.

25.11.2022 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Správne sexuálne polohy, priam stvorené, aby bežnú partnerskú rutinu premenili na poriadne horúce chvíle.
debata

Polohy postojačky

Akékoľvek. Môže to byť poloha odzadu v stoji, alebo priamo spredu, ak zdvihnete jednu nohu a partner do vás vkĺzne tým, že vás oprie o stenu, alebo pokojne aj kdesi v lese o strom. Pre viac zdatnejších je tu poloha, keď na partnera vyskočíte a on vás drží pod zadočkom a spoločne sa v tejto polohe milujete. Poloha v stoji je totiž charakterizovaná skutočnou dominanciou zo strany partnera a to môže obom zúčastneným nesmierne lahodiť. Navyše je správne drsná a viete ju použiť aj na miesta, kde sa nedá ležať. Už len samotný fakt, že si pri sexe neľahnete, stimuluje sexepíl a dravosť.

Poloha roznožky

Skvelá poloha, pri ktorej budete mať pocit, že ste otvorili úplne novú úroveň sexuality. Sadnete si na partnera ale nie tak, ako obvykle, že máte nohy pod sebou, alebo okolo jeho tela. V tomto prípade ich necháte naširoko od seba, tak, ako je vám to príjemné. Táto poloha tým pádom ponúka dokonalý výhľad na váš rozkrok. Partner má skvelý zážitok z vniknutia do vás. Vidí ho v úplnom detaile a ešte sa môže venovať aj vášmu klitorisu stimuláciou prstami. Je to poloha, ktorá vďaka zmenenému vizuálu vleje nový vietor do vašej obvyklej rutiny.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Najromantickejšie polohy podľa odborníkov. Zlepšia sex aj vzťah

Poloha na boku

Skvelá poloha preto, aby ste si užili nové pocity. Ležíte na boku a partner do vás vnikne. Sama uvidíte, že pod týmto uhlom ho budete v sebe cítiť trochu inak ako bežne. Nehovoriac o tom, že vás vidí v plnej nahote. Už si nemusí vyberať, či bude obdivovať vaše prsia, tvár alebo zadok. V tejto polohe vás má ako na dlani. A môže sa vás dotýkať prakticky všade. To dodá sexu grády a bude skutočne ako nezastaviteľný milenec.

Zverte mu vaše vlasy

Je to najlepšie pri polohe odzadu. A tu je dôkaz, že niekedy stačí len málo a sex bude úplne iný. Pošepnite partnerovi, aby vás chytil za vlasy a jemne pri sexe za ne potiahol. Nie príliš, ale už aj malé potiahnutie bude znamenať, že trocha bolesti a hlavne vášne a živočíšnosti okorení vašu bežne používanú polohu o nové zážitky. Určite sa oplatí skúsiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zlepšenie intimity #sexuálna poloha #poloha odzadu #sexuálna kreativita #poloha z boku

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...