Znamenia zverokruhu, ktoré milujú dlhý sex. A dlho vydržia

Dĺžka sexu je pre uspokojenie omnoho dôležitejšia, ako tak často skloňovaná dĺžka penisu. Pretože ak máte aj v spálni nositeľa rekordných veľkostí, ak skončí skôr, ako si uvedomíte, čo sa deje, tak vám jeho výbava bude na „dve veci“. Preto je dobré vedieť, ktoré znamenia zverokruhu patria k posteľným vytrvalcom.

25.11.2022 06:00
sex Foto:
Máte v spálni nositeľa rekordných veľkostí?
debata

Škorpión

Najvášnivejší, najzmyselnejší, najerotickejší. Tak presne toto znamenie je sexuálny pôžitkár a preto nechce mať nič vybavené za chvíľku. Škorpión patrí k sexuálnym atlétom, ktorí doslova dokážu trhať rekordy. Ak máte po boku škorpióna, viete, že vám to môže priniesť mnoho bezsenných nocí, počas ktorých však nebudete počítať ovečky, ale budete v siedmom nebi.

Ryby

Znamenie skvelé do postele aj na akýkoľvek druh milostných hier. Má rado romantické predohry, dlhé a nežné milovanie, ale rado aj pritvrdí. Výsledkom je, že sa v posteli nudiť nebudete a kto sa nenudí, nemá ani tendenciu milostný akt skracovať. Ryby ak narazia na polovičku, s ktorou to iskrí, tak sú v podstate značne nenásytné. Za všetko hovorí aj to, že práve v tomto znamení je narodený aj niekdajší prvý muž českej erotickej scény Robert Rosenberg.

sex, erotika, intimity Čítajte aj Znamenia, s ktorými zažijete sex ako z 50 odtieňov sivej

Vodnár

Statočný sexuálny bojovník. Nemyslí len na seba a to už napovedá, že sa časovo dokáže prispôsobiť presne tomu, čo potrebujete. Nezáleží mu na hodinkách, ak ide o vaše potešenie. Nie je preto tak podstatné, koľko času potrebujete k plnohodnotnému sexuálnemu uspokojeniu. On vám ho dá. Jeho erekcia býva pevná, nasadenie vysoké a miluje hry, pôžitky, láskanie. Vodnár má chuť stále čo objavovať, skúmať, hrať sa. Preto rozhodne nie je znamením na rýchlovky, ale ak ide o sex, tak doslova vypína vnímanie reality. Pokojne vás bude rozmaznávať aj celú noc a ráno bude pokračovať.

Rak

Znamenie, ktoré si potrpí na výsadu dlhého sexu. Jeho veľkou devízou je, že sa zameriava na hĺbku partnerstva, vzťahu a vie, že kvalitný intímny život pomáha dvojici po každej stránke. Preto u neho prakticky neexistuje, že si len rýchlo vybaví partnerské povinnosti. Ani náhodou. On sa do všetkého pustí s nasadením. A čím viac sa polovičke venuje, tým viac si to užíva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ryby #výdrž #škorpión #znamenie vodnár #erotické predstavy #sexuálna angažovanosť #rak

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....