Sex v spodnej bielizni. Takto vám obohatí milostný život

Spodná bielizeň nemusí vždy zostať iba skrytá pod šatami. Naopak. Niektoré kúsky je škoda nechať len tak bez povšimnutia a dokonca ich aj vyzliecť pri erotickej hre. Výrobcovia spodnej bielizne totiž niektoré modely doslova a do písmena stvorili na to, aby vám vylepšili erotické zážitky. Pýtate sa ako? Skúste to hravo.

27.11.2022 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Spodná bielizeň nemá len praktický význam.
debata

Ukážte viac

Spodná bielizeň nemá len praktický význam. Aj keď si ju nevyzlečiete, v mnohých prípadoch je možné, aby dokonca ukázala z vášho tela viac, ako keď ste nahá. Ako je to možné? Nohavičky a podprsenka nie sú ako plavky. Aj preto sú omnoho erotickejšie. Majú cieľ jemne zahaľovať, niečo ukázať a tým poštekliť fantáziu. Navyše intímne zóny zahalené do priehľadnej tkaniny prinášajú úplne iný estetický zážitok z tela. Vyskúšajte túto inováciu aj vo vašej spálni.

Sex v spodnej bielizni

Vie byť poriadne divoký a živočíšny. Už len samotný fakt, že si necháte na sebe napríklad podprsenku vás oboch môže vzrušiť viac, ako keď máte nahé telá. Po rokoch spolužitia sa už totiž nemusíte vždy odhaliť. Poznáte sa nahí dokonale. No a kúsok spodnej bielizne môže vyznieť aj mierne drsne. Dokonca tak, že sex si užívate v utajení, na rýchlo, nestihli ste sa úplne vyzliecť. Hier, ktoré môžete k súloži implementovať len vďaka kúsku bielizne je viac ako dosť. A všetky sú vzrušujúce.

sex, dvojica, Čítajte aj Super tipy, ako si obohatiť ranný sex a užiť si ho naplno

Špeciálna bielizeň

Niektorá sa bežne nedáva pod oblečenie. Slúži výsostne ako ozdoba tela. A dokonca je určená k tomu, aby sa nevyzliekala. Podprsenky, ktoré sa majú otvoriť, aby vám v nich partner mohol dráždiť bradavky, alebo nohavičky s vykrojeným priestorom na vstup do vagíny. To všetko sú kúsky, ktorých sa báť netreba. Príjemne ozdobia vaše telo, prinesú do postele niečo nové. Sex sa stane viac umeleckým a na pôžitku vám nič nebude chýbať. Naopak, bude intenzívnejší.

Použite aj pančuchy

Tento kúsok bielizne je aj častý fetiš. Nepodceňujte ho. Niektorí muži a ženy sú priam zamilovaní do jemného silónu, alebo do čipkovaných samodržiek a podväzkov. Doprajte si zážitok z vizuálneho dráždenia, ale aj hmatového. Nielen nahá pokožka vie vzrušiť. Navyše silonky môžete použiť aj na dráždenie erotogénnych zón, alebo na jemné zväzovanie. Ak nemáte po ruke lano a dostanete chuť na mierne drsnejšie praktiky, tak práve toto je možnosť, ako i narýchlo pomôcť.

Vytvorte si z bielizne módu

Platí to obojstranne. Ak začnete pred partnerom dbať na spodnú bielizeň, začne aj on. A skutočne je sexi, ak vyťahujete partnerov penis z trendy boxeriek. Rovnako tak, ako je pre neho atraktívne, ak objavuje kúsky vašej novej spodnej bielizne. Verte či nie, ak s niektorými zažijete pekné chvíle, ak si ich nabudúce oblečiete, automaticky začnú stimulovať túžbu. A prečo vždy tráviť večery len v domácom oblečení. Spodná bielizeň môže byť tým správnym korením.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #podprsenka #spodná bielizeň #spodné prádlo #erotické sny #nežná čipka #erotické pančuchy

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...