Čo muži skutočne chcú od vzťahu? Mnohým možno veríte aj vy

Nedorozumenia vo vzťahoch sú často postavené na domnienkach. Rovnako tak aj na tom, čo vám povedali iní. Mnohým mýtom veríme, a máme pocit, že vieme, čo muži vo vzťahu skutočne chcú a pritom je pravda niekde úplne inde. Je lepšie vedieť rozlíšiť pravdu od dohadov a žiť šťastnejší partnerský život.

16.11.2022 13:50
bozk, láska, dvojica, romantika, rande Foto:
Tajomstvá vo vzťahu rozhodne neprinášajú radosť.
debata

Žena by mala byť ako kamoš v sukni

Ani náhodou. Toto možno platilo počas strednej školy, keď viedli v obľube ženy, ktoré mali chlapské zábavky. Dospelosť ale prináša iné očakávania. Muži sa podľa psychologičky Kristiny Marchant zamilujú do ženy, keď majú pocit, že ich polovička podporuje, aby boli lepším mužom. Nielen pre ňu, ale aj sami pre seba. Aby niečo dosiahli, aby jednoducho boli pre ňu hrdinami. Zabudnite na to, že chce, aby ste s nimi chodila na futbal. On skôr chce, aby ste ho podporili v snahe byť lepším športovcom.

Nemajú radi emocionálne ženy

Nežná časť populácie je prirodzene emocionálnejšia. Ale to neznamená, že mužom to prekáža. Samozrejme, hysterické prejavy nepatria k obľúbeným. Kristina Marchant však hovorí, že muži obľubujú viac ženy, ktoré prejavia svoje srdce, sú nežné, láskavé, plné emócií. A to v živote aj v posteli. Ženy, ktoré svoje city kryjú, aby náhodou neukázali citlivé miesta muži opúšťajú skôr.

problém, hádka, manželia, dlh Čítajte aj 5 drobností, pre ktoré muži opúšťajú aj dobré ženy

Milujú tajomné ženy

Možno na začiatku, keď chcú ženu viac spoznávať. No tajomstvá vo vzťahu im rozhodne neprinášajú radosť. Naopak. Omnoho dlhšie vydržia vo vzťahu so ženou, kde nebudú neustále v strehu, pretože nebudú vedieť, čo od tajomnej ženy očakávať. Muži nehľadajú vo vzťahu tajomstvo, ale ženu, s ktorou nebudú mať žiadne tajomstvá.

Chcú to, čo nemôžu mať

Hra na mačku a myš je z pohľadu Kristiny Marchant naivná. Ak má v partnerstve muž pocit, že stále je pred ním niečo, čo nemôže mať, tak verte, že ho to nebude baviť naveky. Muž si prežije radšej všetko spoločne s vami. A miluje, ak môžete spoločne prekonávať hranice namiesto toho, aby ste mu ich kreslili.

Muži sa boja úspešných žien

Opak je pravdou. Prirodzene nájdu sa muži, ktorí úspech len závidia a nedoprajú ani iným. Vyzretý a zrelý úspešný muž sa však rád pochváli úspešnou ženou po svojom boku a bude ju aj podporovať. Takže sa vôbec nebojte pracovať na svojich snoch. Ten pravý vás v nich podporí.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás s psychológom Petrom Sunyíkom o rutine vo vzťahu – fázach, ktoré prežívame, kým sa ku nej dostaneme, ale aj o tom, ako sa správať, aby rutina náš vzťah nepochovala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #emócie #vzťah po rokoch #túžba #randenie #tajomstvá vo vzťahu

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...