Super tipy, ako si obohatiť ranný sex a užiť si ho naplno

Ranný sex má mnoho výhod. Dodá vám endorfíny, zlepší náladu, spríjemní celý deň a je skutočne favorizovanou rannou aktivitou. Ako si ho však užiť naplno, aby nebol len sporadickou rýchlovkou, ale plnohodnotnou súčasťou vášho milostného života?

14.11.2022 06:00
sex, dvojica, Foto:
Možno ani nebudete musieť vstávať skôr, ak sa napríklad zrieknete rannej kontroly e-mailov alebo sociálnych sietí.
debata

Experimentujte počas voľných dní

Najlepším dňom, ako do svojho života privolať ranné potešenie je začať počas dní, keď nie ste v strese z toho, že sa musíte ponáhľať do práce. Ideálne sú preto víkendy alebo sviatky. Práve počas týchto dní môžete skúsiť, aké je to skvelé, ak sa po zobudení okamžite oddáte láskaniu. Máte dosť času a hlavne si môžete vyskúšať, čo všetko s vami ranný sex urobí. Potom si omnoho častejšie nájdete na tieto chvíle čas aj keď vám bude zvoniť budík.

Skúste spoločné vstávanie

Vstaňte spolu. Ale naozaj. Už počas prvých minút bdelosti je skvelé, ak sa k sebe pritúlite. Poláskate sa a pohladíte. Je to úžasný začiatok, ktorý nemusí zakaždým skončiť vášnivým milovaním. No verte či nie, ak ráno začnete túlením, budete si omnoho bližší. Deň bude krajší a váš vzťah pevnejší. Jednoducho sa poláskajte a uvidíte, že práve ráno, kedy je organizmus muža aj ženy pripravený prijať lásku, k vám aj vzrušenie príde ľahšie. Jednoducho začnite deň túlením a uvidíte, že mnoho ráz to len pri túlení neskončí.

sex, sprcha, sex v sprche Čítajte aj Super tipy na sex do sprchy, s ktorými si užijete extra horúce chvíle

Zájdite si spolu do kúpeľne

Nie je dôvod sa už pred sebou hanbiť, ak spolu bývate. Ranná sprcha nemusí byť chvíľou, keď sa v kúpeľni ponáhľate a snažíte sa rýchlo vystriedať. Doprajte si spoločnú sprchu. Nahota, blízkosť, horúca voda. To všetko je základom vzrušenia. Ak sa budete sprchovať spoločne, alebo pred sebou, skôr či neskôr budete chcieť viac. Pretože si to vaše telo bude naozaj žiadať.

Vytvorte si pár minút navyše

Priemerný sex trvá od 10 do 15 minút. Počas tohto času dokáže muž aj žena dosiahnuť vyvrcholenie. No a nastaviť si budík o 10 minút skôr nie je tak veľa. Možno si to ani nebude vyžadovať skoršie vstávanie, ak sa napríklad zrieknete rannej kontroly e-mailov alebo sociálnych sietí. Namiesto toho môžete tráviť čas so svojou polovičkou milovaním. A verte, že to váš život, aj ten intímny obohatí viac, ako sledovanie osudov druhých ľudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spoločné raňajky #spoločné bývanie #vstávanie #túlenie #endorfíny #ranný sex #sex v sprche

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...