Najromantickejšie polohy podľa odborníkov. Zlepšia sex aj vzťah

Ak nechcete preladiť na temnejšiu stránku sexu a využiť praktiky BDSM, tak romantika je jednou zo zaručených ciest, ktoré vás v posteli potešia. Čím viac romantiky si v intímnom živote doprajete, o to bude sexuálny život uspokojivejší. Neveríte? Vyskúšajte polohy, ktoré to podporia.

06.11.2022 12:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Poloha kovbojky, alebo inak nazývaná aj jazdecká poloha predsa nemôže chýbať na romantickom zozname.
debata

Lotosový kvet

Sexuologička Carol Queen hovorí o polohe ako o jednej z najdokonalejších, ak vám ide o intímne zblíženie. Partner sedí s nohami na širšie a vy na jeho lone, obopínate ho stehnami a objímate rukami. Ide o polohu, v ktorej to nebude o divokom prirážaní. No na druhej strane sa môžete láskať, dotýkať aj rozprávať počas toho, ako ste spojení. Skutočne krásne.

Praclík

Poloha, v ktorej ležíte mierne na boku a dáte nohy od seba, aby ste ostali na boku, ale chrbát si opreli o posteľ. Partner pritom kľačí medzi vašimi nohami a prichádza k spojeniu. Veľkou výhodou však je, že si opäť viete pozerať do očí, hladkať sa aj pozorovať. A pritom nejde o klasického misionára, kde si ľahnete vedľa seba hlavami a iba klasicky súložíte. Ide o podstatnejšie romantickejšie chvíle.

Kovbojka

Poloha kovbojky, alebo inak nazývaná aj jazdecká poloha predsa nemôže chýbať na romantickom zozname. Výhodou je, že môžete sedieť vzpriamene, alebo sa dotýkať prsiami partnerovej hrude. Môžete prakticky čokoľvek. Je to pozícia, pri ktorej sa dokonale vidíte, môžete láskať, dotýkať a pritom je to poloha, v ktorej ženy najčastejšie vrcholia. Jednoducho je skvelá. Carol Queen ju označuje za polohu, v ktorej by každá žena mala počas sexu zotrvať tak dlho, ako sa jej páči.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Variácie jazdeckej polohy dobré pre sex, vzťah aj telo

Ovinutie členkami

Inovácia, ktorá sa dá využiť aj pri bežnej misionárskej polohe. Figeľ je v tom, že nedávate nohy od seba a hore, ale necháte ich na posteli. Pričom sa členkami zakvačíte o partnerove lýtka. Vytvorí sa tým pocit intenzívnejšieho spojenia vašich tiel. Drobnosť, ale podľa Carol Queen práve drobnosti dodávajú romantike a sexu ten správny cveng.

Balerínka

Poloha, ktorá je romantická, živočíšna aj vášnivá zároveň. Stačí, že vás milenec oprie o stenu a zdvihne vám jenu nohu. Môžete sa láskať, bozkávať, hladkať a pritom do vás vstúpi. Stačí, že nemáte nohavičky, alebo ráno na sebe nočnú košeľu. No a viete si predstaviť romantickejšiu cestu do kuchyne?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #romantika #zlepšenie intimity #sexuálny zážitok #jazdecká poloha

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...