Super tipy na sex do sprchy, s ktorými si užijete extra horúce chvíle

Sex v sprche je príjemný, romantický a samozrejme úspornejší ako ten vo vani. V sprche si môžete užiť nádherné chvíle, ak zvolíte správny prístup, vybavenie a polohy. Prežite intímnu inováciu naplno a horúcejšiu, ako kedykoľvek pred tým.

31.10.2022 06:00
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Ak si chcete sex v sprche okoreniť, už pred tým, ako sa vyzlečiete si prineste erotické hračky.
debata

Urobte dobrú predprípravu

Na to, aby sa sex v sprche stal príjemný zážitok, je potrebné spraviť niekoľko dôležitých príprav. A to hlavne dať si blízko uteráky, sprchové gély, vybrať si ktoré použijete a rovnako si nastaviť aj vhodnú teplotu vodu. Zdá sa to ako samozrejmosť, ale nie je. Donna Oriowo, certifikovaná sexuálna terapeutka hovorí, že táto predpríprava a istým spôsobom starostlivosť o toho druhého výrazne stimuluje vzrušenie, aj keď ide o také menej zvyčajné miesto, ako je sprcha.

Protišmyková podložka

Je veľkým pomocníkom a je prakticky základom toho, aby ste milovanie v sprche ustáli. Je niečo ako plachta na posteli, alebo deka na zemi v prírode, ak si chcete užiť milovanie. Do sprchy patrí k sexu jednoznačne protišmyková podložka, ktorá vám umožní prežiť pekný sex a neskončiť na chirurgii so zlomeninou.

sex, intimity, erotika Čítajte aj Prečo sa neoddávať sexu iba v spálni. Dôvody vás prekvapia

Skúste to so sprchovou hlavicou

Keď už ste v sprche, tak si môžete prizvať na pomoc s rozkošou aj skvelú pomocníčku, sprchovú hlavicu. Mnoho mužov aj žien osamote v sprche a potichu dosiahne vyvrcholenie len tým, že si namieri prúd vody na klitoris, alebo žaluď. Teraz ste spolu a platí, že nemusíte na stimuláciu vzrušenia používať iba dotyky. Pokojne využite na niektoré erotogénne zóny prúd vody a osobne sa venujte tým ostatným. Uvidíte, ako sa stupňuje vzrušenie.

Prineste si hračky

Ak si chcete sex v sprche okoreniť, už pred tým, ako sa vyzlečiete si prineste erotické hračky. Prakticky všetky sú dnes už odolné voči vode. Výrobcovia počítajú s tým, že budú vystavené vlhkosti, ale rovnako tak odolajú aj sprche. Hračky pritom výrazne zlepšia zážitok, keďže v sprche je to viac o hraní, ako o pohodlnom milovaní.

Stavte na vhodné polohy

Nie je nič horšie, ak by celá predpríprava a priebeh láskania mali zlyhať na nesprávnej polohe. Nuž, v sprche sa nedá využiť celá plejáda Kamasutry, ale sú predsa len polohy vhodné do nej. Klasika zozadu v stoji je skvelá aj do menšieho sprchového kúta Následne je fajn, ak si na partnera sadnete. Príjemná vie byť aj tá, keď ste opretá o stenu a on do vás vstupuje spredu v stoji. Mimochodom priam božská je aj poloha na orálny sex, kde vy stojíte a on kľačí práve tak, aby bol hlavou vo vašom rozkroku. V sprche je aj ideálne prostredie vyskúšať pissing. Praktiku, ktorá si rozhodne nájde fanúšikov a sprcha je ideálne miesto, kde sa s ňou môžete zoznámiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sprcha #sexuálne polohy #teplá voda #sex v sprche #poloha odzadu #erotické hračky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....