5 drobností, pre ktoré muži opúšťajú aj dobré ženy

Dali by ste mu aj srdce na dlani a chlap vás (zasa raz) opustil. Na rozchod je mnoho dôvodov, no ak sa vo vašom živote neustále opakuje scenár, že vlastne ani neviete, čo sa pokazilo a kde sa stala chyba, možno je to v drobnostiach, ktoré sú pre mužov často signálom, že nebude kráčať so ženou ďalej spoločným životom.

26.10.2022 13:49
problém, hádka, manželia, dlh Foto:
Muži nebudú tvoriť dlhodobý pár so ženou, ktorá si nevie ustrážiť financie.
debata (2)

Život s vyšetrovateľom

Možno to nemyslíte v zlom, ale ak má každý deň muž na tanieri množstvo otázok o tom, kde bol, s kým, čo robí čo bude robiť, prečo to robí, čo má v pláne, jednoducho partner sa zrazu cíti ako na polícii. Clayton Olson okrem toho, že je muž, pôsobí aj ako vzťahový kouč a upozorňuje, že ženy si občas záujem o partnera po mýlia s výsluchom. A preto muži často odídu zo vzťahu, v ktorom musia neustále odpovedať na otázky.

Príliš veľa rozprávate

Je super, ak sa spolu viete porozprávať. Je to dokonca základný pilier šťastného vzťahu. Ak však máte tendenciu všetko komentovať a partnerovi neustále dávať rôznorodé rady a poučenia, nie je to práve najšťastnejšie. Clayton Olson hovorí, ako si všíma, že muži v takomto vzťahu bývajú otrávení a majú z neho tendenciu unikať. Hoci ženy to v podstate myslia dobre.

pár, láska, hádka, konflikt, muž a žena, párik, pár, vzťah Čítajte aj Aktivity, ktoré vám zruinujú vzťah bez toho, aby ste si to uvedomili

Tlak v partnerstve

Je jedno, či ide o tlak kvôli dieťaťu, alebo napríklad ku kúpe nového bývania, auta, dovolenky… Pokiaľ muž nie je stotožnený s tým, čo musí robiť a podľahne tlaku partnerky, môžete to takto fungovať pár ráz. Potom si podľa skúsenosti Claytona Olsona potichu zbalí kufre a zmizne vám zo života.

Žiarlivosť

Je to prirodzený inštinkt ženy byť tak trochu žiarlivá. Lenže pozor, ak je tohto korenia vo vzťahu príliš. Ak má partner doma scény už len kvôli tomu, že sa pozrel iným smerom, dlho to s vami nevydrží.

Neviete hospodáriť s peniazmi

Či ich máte dosť, alebo ste pred hranicou minutia posledného centu, muži nebudú tvoriť dlhodobý pár so ženou, ktorá si nevie ustrážiť financie. Radi partnerke pomôžu a to aj finančne, no ak nie je hospodárenie u vás aspoň na obstojnej úrovni, muž zrejme odíde. Má totiž rád systematický prístup a ak partnerka nevie narábať s peniazmi polovička podľa Clayton Olson skôr či neskôr zdúchne.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hospodárenie #hádka #žiarlivosť #dôvod na rozchod #rozhod #tlak v partnerstve

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...