Prečo sa neoddávať sexu iba v spálni. Dôvody vás prekvapia

Zaužívalo sa, že hlavným ihriskom milostného života je posteľ v spálni. Avšak nemal by to byť jediný priestor na lásku. Je vhodné pravidelne zmeniť miesto sexuálnych aktivít a zlepší to nielen sex, ale aj život. Pretože ako sa hovorí zmena je život sám. Aj ten intímny.

28.10.2022 12:00
sex, intimity, erotika Foto:
Sex mimo spálne je vzrušujúcejší, pretože je omnoho bohatší na adrenalín.
debata

Narušíte stereotyp

Nech je sex v spálni akokoľvek pekný, skôr, či neskôr na vás spod perín dýchne stereotyp. No a od stereotypu je už len kúsok k nude a tá ak sa vám vkradne do sexuálneho života, prestane byť prakticky úplne zaujímavý. Preto si občas odskočte aspoň do inej izby v byte.

Viac vzrušenia

Sex mimo spálne je vzrušujúcejší, pretože je omnoho bohatší na adrenalín. Nielenže ak si užijete kdesi v prírode a primiešate si aj adrenalín odhalenia. Ale rovnako tak aj na nových miestach v byte musíte riešiť, ako sa chytiť, kde, ako nespadnúť a užiť si relatívne pohodlie aj nové pocity. A to je presne to, čo spraví sex zaujímavejší.

Posilnite si vzťah

Pretože zrazu zistíte, že si rozumiete akosi viac. Práve aj tým, že obaja ste sa rozhodli, spraviť niečo so sexuálnym životom. Hľadanie nových miest a pozícii prehlbuje spolupatričnosť, lásku, dôveru, poznanie toho druhého partnera. A zrazu zisťujete, že máte aj mnoho predstáv a túžob spoločných. Takto osvieži nielen sex, ale aj spolunažívanie.

orgazmus, sex, intimity Čítajte aj Odďaľovanie orgazmu. Technika, ktorá vám dovolí ochutnať super vrchol

Nemusíte sa viazať

Nie je nič horšie, ako keď sa v podstate bez emócií dohodnete na sexe, umyjete si telo, zuby a ak ste pripravený, zavriete sa v spálni a smerujete rovno k vyvrcholeniu. Tým, že opustíte priestor spálne opustíte aj príliš mnoho úkonov a postupov pred sexom, ktoré sú omnoho nudnejšie, ako to, že sa na seba vrhnete bez prípravy a kdekoľvek.

Ostanete sexuálne aktívnejší

S jedlom rastie chuť a platí to aj o orgazme a sexe. Tým, že nebudete musieť čakať iba na večer v spálni, budete sa milovať napríklad v chodbe, keď prídete z práce, na kuchynskej linke, na chodbe, v obývačke na gauči, pred zrkadlom a podobne. No zrazu budete vidieť celú plejádu možností, kde si užiť a budete radi, že ich máte možnosť aj využiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #vyvrcholenie #sex v kuchyni #zlepšenie intimity #milostné polohy #sexuálny stereotyp

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...