Znamenia, ktoré uprednostnia sex pred vzťahom. Pozor na ne

Flirtujú, balia vás, sľúbili by vám aj nebo na Zemi, ak vy im sľúbite, že nohavičky pôjdu dole. Ak nie na prvom rande, tak minimálne čo najskôr. Sú znamenia, ktoré sa pozerajú na vzťah cez optiku sexu. Nie vždy to musí byť zlé, no ak si majú vybrať lásku alebo sex, city u nich ťahajú za kratší koniec.

11.10.2022 11:26
sex, intimity, erotika Foto:
Sú znamenia, ktoré sa pozerajú na vzťah cez optiku sexu.
debata (1)

Škorpión

Najvášnivejšie znamenie zverokruhu je prirodzene vysadené na sex. Sú to aj verní partneri, ktorí majú radi milovanie vo vysokej intenzite. Ak si však hľadáte parťáka, je potrebné so škorpiónom počítať ako so sexuálnym preborníkom. Ak si nájde partnerku, ktorá mu sexuálne vyhovuje, ostane verný aj celý život. Ak to však v sexe nefunguje, nepomôže ak budete na neho milá. Sex u neho bude hrať prím.

Baran

Sex je v ich slovníku často. Je to znamenie plné ohňa a vášne. Vzťah bez sexu je pre nich neprijateľný, no nerobí im problém prežívať sex bez vzťahu. Priateľka s benefitmi je pre nich často aj dlhodobou alternatívou, ktorou sa chcú vo vzťahu uberať. Nevadí im, ak nemajú trvalý vzťah, ak majú pravidelný sex.

sex, erotika, intimity Čítajte aj Znamenia, s ktorými zažijete sex ako z 50 odtieňov sivej

Vodnár

Toto znamenie je vzdušné a preto tak trochu aj prelietavé. Sex je pre neho nielen potešením, ale aj možnosťou, ako objavovať, ako poznávať, rozširovať si obzory aj spôsoby slasti. Je to znamenie, ktoré sa sexom inšpiruje a mnoho umelcov patrí práve k vodnárom. Aj s nevšednými sexuálnymi chúťkami. Vodnár nemá problém opustiť partnera, ak vyhasne sexuálna iskra a nájde ju inde. Rovnako tak nemá problém akceptovať vzťahy založené len na sexuálnej báze, s rôznou zárukou trvanlivosti.

Býk

Býci sú úžasní v posteli, pretože k nej majú veľmi priamy prístup, ktorý im vychádza. Sex je pre nich rovnako prirodzený ako dýchanie a jedenie. Okrem toho, ak hľadáte partnera, ktorý ovládne orálne potešenie, potom potrebujete Býka! Pravdou je, že býk bez sexu dlho v partnerstve nevyžije. A žiadať od neho sex až po svadbe je prakticky neprijateľné. Je totiž šanca, že dovtedy si užije niekde inde.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #znamenie škorpión #znamenie vodnár #znamenie baran #znamenie býk #priateľstvo s benefitmi

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...