Odďaľovanie orgazmu. Technika, ktorá vám dovolí ochutnať super vrchol

Je to ako výbuch hviezdy. Ako absolútne nekontrolovateľný pocit blaženosti. Niečo, čo chce zažiť každá žena a zažiť by aj mala. Je to zrejme ten najkrajší pocit, aký vám môže telo poskytnúť. Je to orgazmus. No ak pridáte ešte na „volume“, môžete zažiť super extázu, ktorá vám doslova vybije poistky.

03.10.2022 06:00
orgazmus, sex, intimity Foto:
Predlžovanie orgazmu je dobré skúsiť si osamote.
debata (1)

Doprajte si čas

Veľa času. Pretože možno poznáte tie nelichotivé čísla partnerských spální. Muž dosiahne vyvrcholenie približne za sedem minút, žene to potrvá minimálne pätnásť. No a ak chcete počítať so systémom odďaľovania orgazmu, tak počítajte aj desiatky minút v posteli. Na druhej strane, dobrý sex môže trvať aj hodiny a stále vám bude málo. Je však potrebné na to navnadiť a pripraviť aj partnera. To je všetko, čo potrebujete na začiatok.

Prestaňte v tej najlepšej chvíli

Muži v tomto trochu ťahajú za dlhší koniec. Pretože sú naučení odhadnúť presne ten bod vyvrcholenia, z ktorého už niet návratu. Tento princíp aplikujú pri prerušovanej súloži. Ženy si takýto koncept odhadnutia príchodu vyvrcholenia nepestujú, ale pre viac potešenia je dobré si ho trénovať. Jednu až dve sekundy pred tým, ako už cítite, že sa vás zmocní vyvrcholenie, prestaňte s dráždením a zhlboka dýchajte. Ak intenzita vzrušenia poklesne, následne opäť pokračujte smerom k vrcholu.

sex, intimity, orgazmus Čítajte aj 5 typov ženského orgazmu. Ktorý ste ešte nezažili?

Minimálne tri až päťkrát

Toto je počet „opakovaní“ oddialenia, ktoré by ste si mali odkrútiť, kým si dovolíte vyvrcholiť. Za ten čas bude vaše telo dokonale pripravené k tomu, aby ste zažili nielen ovlaženie orgazmom, ale doslova intenzívnu búrku potešenia. Je to preto, že vaše pohlavné orgány budú omnoho viac prekrvené a vaše telo vydráždené. Je to ako pomalé vrstvenie potešenia a následne jednoducho uvoľnenie napätia. V tom momente pochopíte, prečo je tak oslavované milovanie počas celej noci. Práve pre odďaľovanie orgazmu.

Nemusíte prestať úplne

Ak sa uspokojujete sama, alebo s partnerom, pred vyvrcholením síce prestaňte s priamou masážou pohlavia, ale nemusíte sa vyhnúť tomu, že vám partner bude láskať napríklad erotogénne zóny. Veľkou výhodou teda je, že budete stimulované k potešeniu cez zadoček, bradavky, prsia, krk, bozky. Jednoducho nevychladnete. Tak budete prežívať aj nové úrovne potešenia, kým sa dopracujete k hlavnej porcii.

Existuje mnoho spôsobov

Predlžovanie orgazmu je dobré skúsiť si osamote. Hlavne v prípade, ak patríte k ženám, ktoré majú pri bežnom sexe tak trochu problém s vyvrcholením. Faktom však je, že čím častejšie zažijete orgazmus a čím bude intenzívnejší, tým viac budete mať naň chuť. Preto týmto spôsobom spoznáte svoje telo, čo vám robí dobre a potom to môžete naznačiť aj v partnerskej posteli. No a so snahou o odďaľovanie orgazmu sa vám zmení sexuálny život k lepšiemu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #vyvrcholenie #viacnásobný orgazmus #spoločný orgazmus #vzájomné uspokojenie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...