Znamenia, s ktorými sa oplatí vytvoriť vážny vzťah. Stojí za to

Mať šťastie na dobrého chlapa môže znamenať, že sa nebudete pozerať na svet len pragmaticky a srdcom, ale aj prostredníctvom hviezd. Horoskopy sú tu tisíce rokov a ak by nefungovali, ľudia by im dávno nedávali dôveru a vážnosť. Hviezdy však do veľkej miery ovplyvňujú charakter človeka a aj jeho vzťah k láske a rodine. Oplatí sa im veriť.

17.09.2022 14:19
pár, láska, šťastie Foto:
Je skvelé, že ste sa našli!
debata

Rak

Toto znamenie je kráľom zverokruhu ak ide o lásku a dlhodobé vzťahy. Rak je od narodenia typ človeka, ktorý dáva rodinu na prvé miesto. Chcete mať po boku partnera, ktorý bude verným a dobrým chlapom? Tak potom je rak určite dobrou voľbou. Ide o citlivé znamenie, ktoré je schopné obetovať veľa pre pokoj v rodine. Takéto znamenie jednoducho môže znamenať, že nájdete rodinný prístav na počkanie.

Vodnár

Síce sa o ňom hovorí ako o človeku, ktorý je občas prelietavý, ale ak nájde vhodnú polovičku, ostáva verný do krajnosti. Je to typ človeka, ktorý je novátor. Nemá rád nudu, ale nemá rád ani radikálne zmeny. Preto miluje, ak vzťah nie je o rutine a všetky novinky si dokážete užívať vo dvojici. Vzťah s vodnárom je o dynamike, neustálom rozvoji, napredovaní, ale rád ostane vo svojom rodinnom kruhu. Má zmysle pre rodinu, ak to nemá byť rodina zväzujúca, ale plná príležitostí výziev. Pretože vodnár je síce dobrodruh, ale nie samotár, skôr miluje výzvy v kruhu rodiny.

žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Čítajte aj Čo sa týka lásky, tieto znamenia sú skutočne veľmi vyberavé

Škorpión

Skvelý chlap do postele aj pre život. Srší vášňou, ale nie je sukničkár. Ak nájde vhodnú partnerku, ostáva verný. Nepotrebuje neustále niečo meniť, nepotrebuje dvíhať kotvy. Všetko podstatné totiž nájde v rodinnom prístave. Veľkou výhodou je, že miluje sex, ale to pre neho neznamená porušenie sľubu vernosti. Naopak, intímny život rád zlepšuje, buduje a kultivuje, tak ako ten rodinný.

Panna

Je systematická, opatrná, na začiatku trochu hanblivá, ale to ju predurčuje k tomu, aby priniesla do vzťahu ten správny kumšt, vďaka ktorému rodina funguje. Je v niektorých ohľadoch pragmatická, čo sa hodí hlavne pri výchove detí. Na druhej strane, ak cíti lásku, vie ju aj prejaviť. S pannou to bude vždy tak trochu aj o romantickej láske, ktorá jednoducho nemusí vyprchať ani vekom. Panna sa totiž vie ráno do svojej polovičky zamilovať pre jej pekné vlastnosti alebo gestá aj po dvadsiatich rokoch, každé ráno zas a znova.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rodina #znamenie škorpión #znamenie vodnár #dlhodobý vzťah #znamenie rak #znamenie panna

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...