Znamenia, s ktorými zažijete sex ako z 50 odtieňov sivej

Túžite po dobrom sexe? Vlastne nielen dobrom, ale aj inovatívnom a trochu drsnom? Chcete, aby bol partner nielen vanilkovým jemným mužom, ale vás v rámci slušnosti aj poriadne chytil pod krk? Tak potom je fajn skúsiť znamenia, ktoré majú trochu väčšiu tendenciu skúsiť v rámci sexu viac, ako len láskanie.

02.09.2022 06:00
sex, erotika, intimity Foto:
Chcete, aby bol partner nielen vanilkovým jemným mužom, ale vás v rámci slušnosti aj poriadne chytil pod krk?
debata

Škorpión

Znamenie, ktoré priam srší vášňou. V rámci zverokruhu jednoducho nemá konkurenciu, čo sa týka nadšenia pre sexuálne hry. Výhodou je, že škorpión sa nadchne pre všetko, čo môže byť v sexe iné. Preto ak spomeniete putá, bičík, príjemné násilie, tak on bude presne tým, ktorý nielenže bude súhlasiť, ale vloží do toho kus nadšenia, vášne a prinesie aj hračky nové.

Vodnár

Majster experimentov, inovácií a všetkého, čo zaváňa zmenou. A presne preto mu lahodí aj to, aby svoju partnerku na posteľ nielen položil, ale napríklad aj zviazal a dal jej šatku cez očí. Pozor, vodnár je nielen rád ten čo vedie, ale aj ten, čo sa nechá prekvapiť. Preto nemá problém s výmenou rolí, ale je dôležité, aby ste boli obaja pre novinky naklonení. Rád s vami dokonca zájde aj do mučiarne, ale pozor, hranica sexu je pre neho hranica nepríjemnej bolesti. Avšak ľahké BDSM ako z filmu s vami vždy rád skúsi.

sex, dotyk, muž, zvádzanie, gigolo Čítajte aj Znamenia zverokruhu s najdivokejšou erotickou fantáziou. Patríte k nim?

Baran

Tomuto znameniu vládne planéta Mars, ktorá je zosobnením sexuálnej energie. Zároveň je Mars nielen sexuálna sila, ale aj bojovník. A keď sa tieto dve energie spoja v jednom znamení, tak máte prototyp partnera, ktorému bude drsnejší sex lahodiť často omnoho viac, ako ten nežný. Preto ak túžite posúvať hranice a prežiť azda všetko od hryzenia až po hrané znásilnenie, tak baran je presne to znamenie, ktoré sa prihlási okamžite do akcie.

Býk

Tomuto znameniu vládne protipól Marsu, teda Venuša. Ale rovnako to je sexuálna planéta. Býk je znamenie plné sexuálnych extrémov. Občas má rád nežnosti a uznanie, občas túži po drsnejšom zaobchádzaní. Avšak pre kvalitu sexuálneho života je to asi to najlepšie, čo môžete v posteli mať. Pretože stačí sa naladiť len na spoločnú vlnu a môžete mať intímny život ako z Angeliky, ale aj ako z Päťdesiat odtieňov sivej. Je len na vás, čo si spolu vyberiete z intímnej knižnice, ktorý večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie škorpión #sexuálne pomôcky #znamenie vodnár #sexuálne fantázie #znamenie baran #znamenie býk #putá #BDSM #drsný sex

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...