Trápnosti a nepríjemnosti počas sexu! Ktoré sa dejú najčastejšie?

O milovaní s novým mužom snívate, pripravujete sa, plánujete... Ale nie vždy ide všetko ako "po masle", občas sa pritrafí trápnosť aj nepríjemný okamih.

25.08.2022 11:00
sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy
Ups! Čo sa pokazilo?
debata (2)

Aký je sex? Vášnivý, intenzívny a uvoľnený. Ak sa pridá chuť skúšať nové veci, profitujú obaja partneri. Ale nech už sa na sex akokoľvek tešíme či pripravujeme, niektoré „nehody“ či menšie a väčšie nepríjemnosti nám ho môžu pokaziť či aspoň znepríjemniť. A ktoré komplikácie sa pri sexe ľuďom stávajú najčastejšie?

nevera, sex, muž, žena, ženy, spálňa, vášeň, žiarlivosť Čítajte viac (Ne)výhody vzťahu iba na sex. Čo vás môže postretnúť?

Práve tejto otázke sa venoval prieskum na nemeckej stránke sexportale-vergleich.de. Do prieskumu sa zapojilo 1 002 ľudí, z toho 499 mužov a 503 žien, účastníci boli vo veku od 18 do 65 rokov, priemerný vek bol stanovený na 41,5 roka.

Aké trápnosti či nehody sa teda stali opýtaným najčastejšie? Prieskum ukazuje, že najčastejšie ľudí pri sexe potrápi kŕč. Viac ako 32 percent už zažilo počas vášnivej chvíle práve tento problém, ktorý im znepríjemnil sex.

Na druhej priečke sa umiestnilo „udretie hlavy“ počas milovania – na takúto nehodu sa posťažovalo 28,7 percent opýtaných. Nasleduje vyrušenie pri sexe niekým z okruhu priateľov či rodiny, aj neznámych ľudí – 25,7 percent. Do rebríčka sa dostali aj nepríjemné zvuky pri sexe či pád z postele alebo pohovky v „tom najlepšom“. A 6,5 percent ľudí uviedlo ako trápnosť „vyslovenie nesprávneho mena pri sexe“.

Video

VIDEO: Čo urobí so vzťahom nevera? Psychologička Lenka Rušarová v relácii Ide o nás hovorila aj o tom, čo prežívame, aké pocity má ten, čo podvádza a ten čo je podvedený a ako sa dá z nevery vyjsť tak, aby ste vzťah ešte zachránili.

Aká trápnosť sa pri sexe stala vám? Hlasujte nižšie!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vášeň #trápny okamih

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...