Ak nechcete mať srdce rozlámané na kúsky, týmto znameniam sa vyhnite

Rozchod alebo neopätovaná láska sú vždy bolestivé. Ak rozchody znášate zvlášť zle a vaše srdce sa okamžite rozláme na kúsky, týmto znameniam zverokruhu sa radšej vyhnite. Na "lámanie" sŕdc sú totiž predurčené.

20.08.2022 06:00
zlomené srdce, definitívny rozchod, hrubá čiara... Foto:
Zostali ste so zlomeným srdcom?
debata (1)

Blíženci

Blíženci sú obzvlášť nevhodné znamenie pre stabilný monogamný vzťah. Vždy sú zvedaví a hľadajú ďalšie a ďalšie dobrodružstvá. Blíženci vedia podľahnúť značnému nadšeniu, ak nájdu nového človeka, ktorý ich očarí a okamžite opúšťajú svojho partnera. Blíženci sú tiež jedným zo znamení zverokruhu, ktoré vás počas vzťahu s najväčšou pravdepodobnosťou budú podvádzať.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Ryby

Ryby sú považované za najromantickejšie znamenie zverokruhu. Zasypú vás zmyselnosťou a žijú tak, akoby neexistoval žiaden zajtrajšok. Ale pozor! Ryby sú majstrami v klamaní samých seba a… bohužiaľ aj partnera. Sľubujú veci, ktoré nikdy nedokážu splniť. Keď sa ich obdobie zaľúbenosti končí, ich sľuby sa zrútia ako domček z karát – vám zostanú len oči pre plač a zlomené srdce.

ženy, kamarátky, krásna žena, párty Čítajte viac Vodnár priťahuje ľudí ako magnet! Ale dokážu to aj ďalšie znamenia

Baran

Baran je považovaný za najdivokejšie znamenie zverokruhu. Predvídateľné vzťahy? Tak tie barana nudia. Toto znamenie zverokruhu miluje skôr krátko, ale veľmi intenzívne. Baran je lovec, potrebuje vzrušenie a po nude dlhodobého vzťahu netúži. Pri randení dokáže byť očarujúci až strhujúci, ale len pokým nedosiahne svoje. Zotrvá len chvíľu a potom sa púšťa na ďalší lov, chce novú koriť. „Starú“ korisť necháva napospas osudu.

Speváčka Emma Drobná nevynechá väčšinu módnych...
Lucie Bílá v roku  2017.
+7Herečka Dagmar Havlová na zábere z filmu...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...