Chcete mu to dobre spraviť ústami? Tu je nový neopozeraný manuál

Tipov a rád, ako uspokojiť partnera ústami je plný internet. Obvykle ide o bežné taktiky dotykov a práce s perami. To však nie je všetko. Dobrý orálny sex je ako symfónia. Skladá sa z množstva tónov a dokonale ich zladiť ich zvládne len orálny virtuóz.

18.09.2022 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Mnohých mužov jemná vulgárnosť partnerky značne vzrušuje.
debata (6)

Nadviažte správny očný kontakt

Pri orálnom sexe je nesmierne dôležitá aj práca očí, nielen jazyka. Nie je však cieľom, aby ste partnerovi neustále pozerali do očí. Hypnotizovanie môže byť až antisexi. Nepozerajte smerom k tvári celý čas bez mihnutia oka. Robte vedomé prestávky, aby ste prepli pohľad z penisu do očí, pritom do tváre premietajte vaše emócie pôžitku. Napríklad pomocou klipkania mihalnicami a podobne. Partnera to výrazne nabudí.

Nebojte sa pridať „pľuvanec“

Žiadne strachy. Mnohých mužov jemná vulgárnosť partnerky značne vzrušuje. Nemusíte byť vždy len jemnou. Pokojne môžete v rámci orálnych hier na partnerov penis aj napľuť. Možno ho to na prvý pohľad prekvapí, ale v druhom pocite si uvedomí, že to vyzeralo ako z filmu pre dospelých a ešte pridalo aj lubrikáciu. Partner takúto zmenu ocení.

láska, vzťah, muž a žena, partneri Čítajte aj Úsmev nielen zbližuje. Zlepšuje aj sex a vzrušenie

Jazyk majte mäkký

Príjemne poddajný. Snažte sa pracovať s jazykom tak, aby ste úd objímala a nesnažte sa naň pôsobiť silou. Týmto postupom aktivujete na mužovom penise akoby skrytý potenciál. Pretože muži to majú občas radi ako aj nežné pohlavie. Jemne a pomaly. Hra uvoľneným jazykom ich preto privádza do príjemného šialenstva.

Pustite vizuál

Čo to znamená? Že pre partnera nebudete len ženou, ktorá sa mu hrá s penisom, ale využijete svoje ženské zbrane aj inak. Muži, ktorí tvrdia, že to nemajú radi ústami, vlastne hovoria, že majú len málo vizuálnych stimulov od partnerky. Jednoducho sa cítia ako nezapojení do vzrušujúcej hry. Ukážte sa mu, zaveďte mu jeho ruky na vaše telo, dovoľte mu poláskať vás. Dotykmi aj pohľadom. Potom si orálny sex vo vašom podaní omnoho viac obľúbi.

Prekvapte ho hĺbkou

Chce to cvik, snahu aj prekonanie komfortnej zóny, ale za výsledok na strane muža budete rada. Hlboké hrdlo je praktika, ktorej žiadny muž jednoducho nepovie nie. Každého chytí a bude ju zbožňovať. Je to také správne čili dobrého orálu. Nie je možné vždy, ale ak ho použijete, mužovi vzrastie erekcia, potešenie a blýskajú mu oči rozkošou.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #orál #orálny sex #sexuálna fantázia #sexuálna angažovanosť #vzájomné uspokojenie

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...