Sex po telefóne. Skvelá zábava, ktorá vám osvieži dlhodobý vzťah

V minulosti sa sex po telefóne považoval za jednu z perverzných hier osamelých mužov. Avšak s rozšírením sa volania zadarmo a cez internet sa môže stať zaujímavou praktikou, ktorá obohatí váš stabilný dlhodobý vzťah. A to hlavne v čase, keď nemôžete byť spolu s láskou. Ako na to, aby to nebolo trápne, ale iskrivo erotické, poradia experti.

12.09.2022 06:00
sex, intimity, erotika Foto:
Mnoho žien sa bojí, čo majú hovoriť okrem vzdychov aby partnera vzrušili.
debata (1)

Začnite návnadou

Pripravte pôdu pre večerné rande po telefóne tým, že budete svojho partnera dráždiť počas dňa. Pokojne mu môžete poslať správy typu : „Celý deň som na teba myslela a dotýkala som sa pri tom. „Erotické slová, predstavy, alebo pár pikantných záberov vám obom pomôže dostať sa do tej správnej nálady,“, hovorí Gigi Engle, certifikovaná sexuálna koučka a sexuologička.

Nájdite inšpiráciu

Ak neviete ako začať, jednoducho nezačnite od seba. „Prečítajte si nahlas nejakú erotickú časť románu. Prípadne môžete prečítať niečo o pikantných praktikách, ktoré by ste chceli zažiť. Potom už aj samotný ďalší rozhovor bude nabitý tou správnou atmosférou,“ hovorí Jenni Skyler, sexuálna terapeutka.

láska, muž a žena, rande, zaľúbiť sa, vzťah, radosť Čítajte aj Keď miláčik nestačí. Ako poláskať partnera aj slovne?

Nepodceňte atmosféru

To, že máte sex po telefóne alebo cez video neznamená, že by ste mali rezignovať na atmosféru doma. práve naopak, venujte jej ešte viac priestoru, pretože vám bude chýbať fyzicky partner, ktorý by stupňoval vaše vzrušenie. „Dajte si na seba erotickú bielizeň. Zapáľte sviečky. Vymeňte si obliečky za saténové. To pomôže nielen nášmu vzrušeniu, ale aj lepšie a pikantnejšie opísať scénu vášmu partnerovi," hovorí sexuologička Shamyra Howard.

Pomôžte si hračkami

Keďže nemáte živého pomocníka, zatvorte oči, počúvajte hlas svojho partnera a použitie niektoré z erotických hračiek určených na stimuláciu rozkoše. Výsledkom bude krásny orgazmus a reálne vzdychy aj stony, bez čoho by sex po telefóne stratil iskru.

Opíšte všetko do detailu

Mnoho žien sa bojí, čo majú hovoriť okrem vzdychov aby partnera vzrušili. Tu podáva Shamyra Howard jednoznačnú odpoveď: „Buďte konkrétna v tom, čo robíte. Tu a tu sa dotýkam, ale želám si, aby si to bol ty. Toto a toto to so mnou robí.“ Potom si už môžete užívať nielen nahlas, ale aj ručne.

Video

VIDEO: Čo urobí so vzťahom nevera? Psychologička Lenka Rušarová v relácii Ide o nás hovorila aj o tom, čo prežívame, aké pocity má ten, čo podvádza a ten čo je podvedený a ako sa dá z nevery vyjsť tak, aby ste vzťah ešte zachránili.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #erotické pomôcky #vzťah na diaľku #sexuálne fantázie #sex online #sex s partnerom #sexting

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...