Znamenia zverokruhu s najdivokejšou erotickou fantáziou. Patríte k nim?

Ak chcete zažiť sex ako z filmu, z vašich najtajnejších snov, prípadne omnoho divokejší, ako ste si kedy vedeli predstaviť, oplatí sa zájsť na rande, alebo aspoň stráviť noc so znameniami zverokruhu, ktoré sú v sexe naozaj všakovaké, ale rozhodne nie nudné.

12.08.2022 11:00
sex, dotyk, muž, zvádzanie, gigolo Foto:
Vodnár je nadšený, ak môže vyskúšať aj veci, ktoré sú bežne za hranicami konvencie.
debata

Vodnár

Je to znamenie, ktoré miluje novinky, inovácie, prakticky čokoľvek, čo mu prinesie nejakú iskru. S vodnárom neexistujú hranice, ktoré by nechcel prekročiť, ak ide o experimenty. Skúsi naozaj všetko a zamietne iba to, čo mu bude nepríjemné. Je nadšený, ak môže vyskúšať aj veci, ktoré sú bežne za hranicami konvencie. Ale ako vám povie, za dverami spálne nevadí, čo robíte, ak vám to robí dobre. S vodnárom toho zažijete viac, než s kýmkoľvek iným.

Škorpión

Jeho sexuálny apetít presahuje bežné znamenia a preto sa pripravte, že vám dokáže namiešať dokonalý sexuálny mix. Počas jedného večera od pokojného milovania až po divoké prirážanie. Škorpión je nadšený v každom ohľade ak ide o rozkoš. Pri ňom budete mať skôr problém, ako odolať jeho túžbe mať sex čo najčastejšie. Preto ak máte radi dobre a dlho, je toto znamenie pre vás absolútne ideálne.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Tam dole jazykom. Toto muži môžu a toto nemusia

Baran

Barani sú považovaní za sexuálnych akrobatov zverokruhu. Majú tiež obrovský sexuálny apetít, čo z nich robí jedno z najviac sexom pobláznených znamení. Nemajú žiadne výčitky kvôli sexuálnym aktivitám. Na druhej strane je pravda, že ich to často vie doviesť aj k nevere, nakoľko sex je pre nich dôležitejší ako monogamia. Potrebuje síce naplniť svoje sexuálne potreby, ale prvotriedne sa stará aj o to, aby boli naplnené sexuálne potreby jeho polovičky.

Strelec

Toto znamenie nepozná nie a je prakticky za každých okolností pripravené, ak má ísť o sex. Milujú experiment, milujú telesný život a dobrodružstvá. Nebuďte prekvapený, ak strelec vytiahne túžbu po trojke, alebo inej netradičnej sexuálnej praktike. Miluje zmenu, inovácie a pozor, vie byť verný iba vtedy, ak s partnerom dokážu spoločne experimentovať, skúšať a majú dostatočnú intenzitu. Inak si svoj pretlak túžby bez výčitiek pôjde vybiť inam. No aj vďaka praxi a skúsenostiam patrí strelec k overeným sexuálnym preborníkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie škorpión #znamenie strelec #znamenie vodnár #sexuálne hry #sexuálne fantázie #znamenie baran #erotické predstavy #erotické fantázie

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....